The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα  Γκλάντμπαχ εναντίον Βόλφσμπουργκ

borussiamonchengladbach-wolfsburg-20-12

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπορούσια Παρκ

Η Γκλάντμπαχ προς το παρόν παίζει αδύναμα στη σεζόν. Ίσως ο λόγος κρύβεται στο παιχνίδι σε δύο μέτωπα, αλλά η φάση των ομίλων του Champions League έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ η νίκη στην Μπουντεσλίγκα δεν έχει επιστρέψει στα «πουλάρια». Ο πλησιέστερος αντίπαλος της Γκλάντμπαχ θα είναι η Βόλφσμπουργκ, όχι λιγότερο κρίσιμη ομάδα από την Μπορούσια, η οποία κατάφερε το περασμένο Σαββατοκύριακο να κερδίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν στο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι ομάδων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί, και με αυτή τη θέση είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς.

Εντός έδρας Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ ήταν πάντα η ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, και σ’ αυτή τη σεζόν η τάση αυτή μόνο επαναλαμβάνεται. Από τους 16 πόντους της ομάδας τους 15 η Γκλάντμπαχ σκόραρε στο Μπορούσια Παρκ και μόνο ένα βαθμός εκτός έδρας. Μετά από 15 γύρους η Γκλάντμπαχ είναι μόνο 13η στην κατάταξη, κάτι που μετά από την τέταρτη θέση την περασμένη σεζόν φαίνεται αισθητή πτώση.

Πρώτη νίκη

Η Βόλφσμπουργκ το περασμένο Σάββατο νίκησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας, αλλά δίκαια σε αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν η ισοπαλία. Ο Mayer στη σύνθεση των «αετών» δεν πραγματοποίησε το πέναλτι, ενώ ο Fabian χτύπησε πάνω απ’ το «ταμείο» σε μια εξαιρετική ευκαιρία. Οι “λύκοι” έπαιξαν καλά, αλλά ήταν εντός έδρας αγώνας για αυτούς, εκτός έδρας η κατάσταση θα είναι διαφορετική, το τέλος η Βόλφσμπουργκ και πάλι δεν έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο, γεγονός που δείχνει την αδύναμη φυσική προετοιμασία της ομάδας.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ έχασε από την Άουγκσμπουργκ στον εκτός έδρας αγώνα, αλλά τα «πουλάρια» φαινόταν σε αυτό το παιχνίδι καλά. Η ομάδα του Andre Schubert είναι αποφασισμένη να πάρει τους επόμενους τρεις βαθμούς εντός έδρας, ιδίως δεδομένου ότι η Βόλφσμπουργκ τώρα δεν είναι η ισχυρότερη ομάδα στη Γερμανία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γκλάντμπαχ με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *