The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκλάντμπαχ εναντίον Φιορεντίνα

BorussiaMonchengladbach-Fiorentina-16.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Γύρος των 32, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπορούσια Παρκ

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ στο στάδιο των 32 θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Γκλάντμπαχ και Φιορεντίνα. Και οι δύο ομάδες είναι της ελίτ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και οι δύο έχουν προβλήματα στις εγχώριες διοργανώσεις τους, έτσι ώστε αυτές οι ομάδες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν το Γιουρόπα Λιγκ για να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Έχει αποκτήσει τη φόρμα

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ έχει συνέρθει μετά από τον ανεπιτυχή πρώτο γύρο, τώρα τα “πουλάρια” δείχνουν καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα. Στους τέσσερις τελευταίους επίσημους αγώνες αυτή η γερμανική ομάδα μόνο κέρδιζε. Στην Μπουντεσλίγκα νικήθηκαν η Μπάγερ, Φράιμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης, στο γερμανικό Κύπελλο – η Γκρόιτερ Φιρτ. Στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα της σεζόν 2016–17 η Γκλάντμπαχ έχει παίξει 10 παιχνίδια εντός έδρας της, όπου σημείωσε πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Φιορεντίνα θα δυσκολευτεί

Ενώ η Φιορεντίνα δύσκολα να ονομαστεί ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού. Στο πλαίσιο της ιταλικής Σέριε A της φετινή σεζόν οι “βιολέτες” έπαιξαν 12 αγώνες εκτός έδρας, όπου σημείωσαν πέντε νίκες, αλλά έχασαν 6. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Φιορεντίνα κατάφερε να πετύχει δύο νίκες επί της Πεσκάρα και Ουντινέζε, έπαιξε ισοπαλία με τη Τζένοα και έχασε από την Νάπολι και Ρόμα. Στην κατάταξη της Σέριε A οι Φλωρεντινοί είναι στην όγδοη θέση, 11 βαθμούς πίσω από την Νάπολι, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Γκλάντμπαχ είναι τώρα σε ωραία κατάσταση, αυτή η ομάδα παίζει πολύ καλά εντός έδρας και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Γκλάντμπαχ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *