The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκλάντμπαχ εναντίον Σάλκε

BorussiaMonchengladbach-Schalke-09.12

Μπουντεσλίγκα

“Stadion im BORUSSIA-PARK”, Mönchengladbach

Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, η Μπορσσία Γκλάντμπαχ θα φιλοξενεί τη Σάλκε από το Γκέλσενκιρκεν. Την τρέχουσα σεζόν και οι δύο αυτές ομάδες αγωνίζονται για την πρόκριση στη ζώνη του Champions League, είναι στο TOP-4 της Μπουντεσλίγκα και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσουν τους βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι.

Τέταρτοι

Η Γκλάντμπαχ κατάφερε να σκοράρει 24 βαθμούς μετά από 14 γύρους που έπαιξε στην Μπουντεσλίγκα. Τέτοιος αριθμό των βαθμών επιτρέπει στα «μουλάρια» να βρίσκονται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη, μόλις ένα βαθμό πίσω από την τρίτη θέση, η οποία επιτρέπει την άμεση πρόκριση στο Champions League. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ έχει χάσει μόνο μια φορά στο εκτός έδρας παιχνίδι από τη Βόλσμπουργκ, και μια φορά έπαιξε ισοπαλία με την Μάιντς, καθώς και σημείωσε τρεις νίκες επί της Χοφενχάιμ, Χέρτα και Μπάγερν.

Τρίτοι

Αλλά και η Σάλκε έχει κάτι να καυχηθεί μπροστά στον μελλοντικό αντίπαλο. Η ενδεκάδα από το Γκέλσενκιρκεν σε πέντε τελευταία παιχνίδια δεν έχασε ποτέ: ισοπαλία με τη Βόλφσμπουργκ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Κολωνία, νίκη επί της Φράιμπουργκ, Αμβούργο. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς στο ενεργητικό, 7 μονάδες πίσω από την Μπάγερν, και μία μονάδα πίσω από τη ΡΜ Λειψίας. Εκτός έδρας η Σάλκε στη γερμανική ελίτ της σεζόν 2017–18 έπαιξε έξι αγώνες, όπου σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Το επόμενο παιχνίδι σίγουρα δεν είναι πολύ αποτελεσματικό, και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο, αρκετά καλή άμυνα. Θα προσπαθήσουν να μην κάνουν λάθος, επειδή η τιμή αυτού του σφάλματος μπορεί να είναι η τελική θέση στο TOP-4. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *