The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκλάντμπαχ εναντίον Μπάγερν Μοναχού

BorussiaMonchengladbach-BayernMunich-25.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Το επόμενο Σάββατο στη Γερμανία θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, ένα από τα οποία σίγουρα μπορεί να ονομαστεί η αναμέτρηση μεταξύ Γκλάντμπαχ και Μπάγερν. Τα «μουλάρια» απόκτησαν τη φόρμα, παρουσιάζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, αλλά και η Μπάγερν υπό την ηγεσία του Γιουπ Χάινκες μετατρέπεται και πάλι στη μηχανή που κερδίζει βαθμούς. Τουλάχιστον προς το παρόν οι “κόκκοι” με το νέο προπονητή μόνο κέρδιζαν.

Τέταρτη

Η Γκλάντμπαχ μετά από 12 γύρους στην Μπουντεσλίγκα κατάφερε να κερδίσει 21 βαθμούς. Η βαθμολογία αυτή αντιστοιχεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα, η διαφορά από τη  Σάλκε και την ΡΜ Λειψίας είναι μόλις δύο βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πλαίσιο της γερμανικής ελίτ η Μπορούσια σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω από την Βέρντερ Βρέμης, Χοφενχάιμ και Χέρτα Βερολίνου, ισοπαλία με την Μάιντς, νίκη επί Λεβερκούζεν.

Οι ηγέτες

Η Μπάγερν είναι ο ηγέτης του γερμανικού πρωταθλήματος, στο ενεργητικό των «κόκκινων» υπάρχουν 29 βαθμοί, η διαφορά από τους πλησιέστερους αντιπάλους, τη Σάλκε και τη ΡΜ Λειψίας είναι έξι βαθμούς. Εκτός έδρας η Μπάγερν φέτος στην Μπουντεσλίγκα έχει παίξει έξι αγώνες, στους οποίους σημείωσε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το μεσοβδόμαδο η Μπάγερν έπαιξε εναντίον της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και κέρδισε άλλη μια νίκη με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στην ισχυρότερη γερμανική ομάδα αυτή τη στιγμή, τα «μουλάρια» απόκτησαν τη φόρμα και ιστορικά παίζουν καλά στην έδρα τους. Αλλά και η Μπάγερν είναι εν κίνηση, αυτή η ομάδα θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διατηρήσει το χάντικαπ των έξι βαθμών και μετά τον 13ο γύρο, ίσως ακόμη και να το αυξήσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *