The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκλάντμπαχ εναντίον Ντόρτμουντ

BorussiaMonchengladbach-BorussiaDortmund-22.04

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπορούσια Παρκ

Το επόμενο Σάββατο η Γκλάντμπαχ θα φιλοξενεί στην έδρα της την Ντόρτμουντ. Παρά τον παράγοντα της έδρας οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους σαφές αουτσάιντερ του αγώνα, και με αυτή τη θέση των «παντογνωστών» μπορούμε να μη συμφωνήσουμε, γιατί τα «πουλάρια» παίζουν τέλεια εντός έδρας, ενώ η Ντόρτμουντ δεν είναι πολύ ισχυρή στα εκτός έδρας παιχνίδια, και αυτή η ομάδα θα παίξει με την Γκλάντμπαχ αμέσως μετά το δύσκολο αγώνα του Champions League εναντίον Μονακό.

Έχει ευκαιρία

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ μετά από 29 γύρους ήταν σε θέση να κερδίσει 39 μονάδες που επιτρέπουν στα «πουλάρια» να βρίσκονται στην 9η θέση στην κατάταξη. Μέχρι την έκτη θέση και τη θέση στη ζώνη του Europa League είναι μόλις δύο μονάδες διαφορά, και μπροστά υπάρχουν ακόμα πέντε γύρους της Μπουντεσλίγκα. Εντός έδρας της η Γκλάντμπαχ στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γερμανίας έχει παίξει 14 παιχνίδια, όπου σημείωσε 7 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Με προβλήματα εκτός έδρας

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τη σειρά της, αυτή τη σεζόν παίζει πολύ ασταθές σε εκτός έδρας αγώνες. Αυτή τη στιγμή οι «σφίγγες» σε 15 αγώνες εκτός έδρας κατάφεραν να σημειώσουν μόνο τέσσερις νίκες, με πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Ταυτόχρονα το κίνητρο της ομάδας του Tuchel είναι σε υψηλό επίπεδο, αλλά υπάρχουν επίσης προβλήματα με τη φρεσκάδα.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ είναι καθαρά εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα που εντός έδρας της σίγουρα θα παλέψει με τους συμπαίκτες από το σύλλογο από την Ντόρτμουντ. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται ενδιαφέρουσα επένδυση, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η Γκλάντμπαχ δεν έχει χάσει το κίνητρο στο τουρνουά. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ δε θα χάσει με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *