The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκάνα εναντίον Αίγυπτος

Ghana-Egypt-12.11

Κυριακή, 12 Νοέμβριου, 5:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 12 Νοεμβρίου στις 5:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί η τρίτη προκριματική φάση στην Αφρική για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου θα συναντηθούν Γκάνα και Αίγυπτος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο Baba Yara Sports Stadium (Kumasi).

Η εθνική Γκάνας είναι μια από τις ισχυρότερες αφρικανικές ομάδες, αφού μόνο η Γκάνα ήταν σε θέση να ξεπεράσει την φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ το 2010 έφτασε στα προημιτελικά, το οποίο είναι χαραγμένο στην ιστορία του ποδοσφαίρου ως ένα από τα πιο όμορφα. Τώρα η ομάδα έχει καθίσει αισθητά και σχεδόν έχασε όλες τις πιθανότητες για το τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η εθνική ομάδα αυτή τη στιγμή έχει την τρίτη θέση στον όμιλο Ε, στα πέντε παιχνίδια ήταν σε θέση να κερδίσει μόνο έξι βαθμούς. Εντός έδρας η Γκάνα παίζει πολύ δυνατά και σπάνια χάνει, έχοντας παίξει και τους δύο αγώνες σε ισοπαλία με την Ουγκάντα ​​1:1 και το Κονγκό, επίσης 1:1.

Η εθνική Αιγύπτου έχει ήδη λύσει τα προβλήματά της και προκρίθηκε στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στα 28 χρόνια. Ο Salah και οι φίλοι καταλαμβάνουν με σιγουριά την πρώτη θέση στον όμιλο Ε, έχοντας κερδίσει 12 βαθμούς στους πέντε αγώνες. Εκτός έδρας η Αίγυπτος παίζει όχι τόσο καλά και ήταν σε θέση να νικήσει στην τρέχουσα κλήρωση το Κονγκό με μόνο ένα γκολ διαφορά, καθώς και έχασε από την Ουγκάντα με το σκορ 0:1.

Πρόβλεψη

Η Αίγυπτος τρία παιχνίδια στη σειρά νικάει την Γκάνα, όμως στην έδρα της. Η εθνική Γκάνας στον επερχόμενο αγώνα θα πάει μπροστά για να αποκατασταθούν πριν από τους οπαδούς κατά κάποιο τρόπο, η Αίγυπτος είναι απίθανο να θα φέρει το παιχνίδι στα σοβαρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2 με απόδοση 2,12.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *