The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Λάτσιο 20/04/2016 στις 21:45

Ювентус-Лацио-20.04

Το κεντρικό ματς της 34ης αγωνιστικής της ιταλικής Σειράς A θα είναι συνάντηση μεταξύ Γιουβέντους και ομάδας της Ρώμης Λάτσιο. Οι «ζέβρες» είναι σχεδόν πρωταθλητές της χώρας τους, αλλά εφ ‘όσον ο όρος αυτός δεν επιβεβαιώνεται από τα χαρτιά, η ομάδα του Allegri με τίποτα δεν θα χαλαρώσει.

Μόνο νίκες

Η Γιουβέντους αρνείται να χάνει τους πόντους στη Serie A, και δεν έχει σημασία αν παίζουν οι «ζέβρες» εντός ή εκτός έδρας. Σασουόλο, Τορίνο, Έμπολι, Μιλάνο και Παλέρμο είναι κατάλογος των πιο πρόσφατων θυμάτων της ομάδας του Allegri. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ακόμα πέντε αγωνιστικές, και η Γιούβε είναι 9 πόντους μπροστά από το πλησιέστερο διώκτη της τη Νάπολι. Την ίδια στιγμή εντός έδρας στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν 16 ματς, όπου κατάφεραν να πάρουν 13 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Δύο συνεχόμενες νίκες

Αλλά και η Λάτσιο, έχοντας αλλάξει τον προπονητή, άρχισε να κερδίζει. Στις 10 Απριλίου οι «αετοί» εκτός έδρας νικήσαν την Παλέρμο, και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο «Olimpico» με αυτοπεποίθηση επικράτησαν της Έμπολι 2:0. Μετά από τις 33 αγωνιστικές στη Serie A στο ενεργητικό της Λάτσιο είναι 48 βαθμοί και η έβδομη θέση στην κατάταξη του πίνακα πρωταθλήματος, μέχρι τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων οι Ρωμαίοι δεν θα φτάσουν, αλλά να πολεμήσεις την τρέχουσα και μελλοντική πρωταθλήτρια της Ιταλίας είναι πάντα μεγάλη τιμή.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι σαν τη μηχανή συλλογής μονάδων και επίτευξης στόχων της. Η ομάδα του Τορίνο βρίσκεται ακριβώς δύο βήματα από τον τίτλο του πρωταθλητή και οι παίκτες του Allegri επιθυμούν όσο το δυνατόν συντομότερα για πέμπτη συνεχή φορά να γίνουν ισχυρότερη ιταλική ομάδα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Λάτσιο στις τελευταίες σεζόν έχει γίνει ένας πολύ βολικός αντίπαλος για την Γιουβέντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *