The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Λυών

juventus-lyon-02-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Η Γιουβέντους την Τετάρτη εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη γαλλική Λυών. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν Ιταλούς το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, και είναι δύσκολο να το αμφισβητήσει κανείς, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι πριν από δύο εβδομάδες οι μελλοντικοί αντίπαλοι συναντήθηκαν μεταξύ τους στην έδρας των “παιδιών”, και με ελάχιστο προβάδισμα νίκησε η Γιουβέντους. Τώρα, στην πλευρά των «ζέβρων» θα είναι το γήπεδό τους και οι οπαδοί.

Η Γιουβέντους μετά την ήττα από τη Μίλαν έπαιξε δύο παιχνίδια και κέρδισε και τα δύο. Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στην έδρα των «ζέβρων» στη Σέριε A, και οι αντίπαλοι της Γιούβε ήταν η Σαμπντόρια και η Νάπολι. Τους Γενουάτες οι “ριγέ” νίκησαν με σκορ 4:1, τους Ναπολιτάνους με σκορ 2:1. Συνάντηση με την “παρθενοπαίος” είχε μεγάλη σημασία στο τουρνουά, τώρα η Γιούβε είναι επτά βαθμούς μπροστά από τον αντίπαλό της στο πρωτάθλημα Ιταλίας.

Νίκη μετά από αποτυχίες

Η Ολιμπίκ το περασμένο Σαββατοκύριακο τελικά κατάφερε να κερδίσει στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γαλλίας, και όχι εντός έδρας της, αλλά εκτός έδρας. Ο αντίπαλος των “παιδιών” σε εκείνο το παιχνίδι ήταν η Τουλούζ, η οποία είχε πολύ ωραία εμφάνιση στην έναρξη της σεζόν. Τώρα στο ενεργητικό της Λυών είναι 16 πόντοι και η όγδοη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Τα πράγματα της Λυών στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι έτσι κι έτσι: τρεις βαθμοί μετά από τρεις αγώνες, το μέγιστο της ομάδας σε αυτό το τουρνουά είναι η τρίτη θέση στον όμιλο.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους εντός έδρας της σχεδόν δε χάνει, ο αντίπαλος των “ζέβρων” θα είναι κατάλληλος, τον οποίον η ενδεκάδα από το Τορίνο έχει ήδη κερδίσει πριν από δύο βδομάδες. Στην απουσίας του Dibaly θυμήθηκε το ταλέντο του ο σκόρερ Ιγουάνα, έτσι στο επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε μόνο να λυπηθούμε τη Λυών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *