The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Μίλαν

Juventus-Milan-10.03

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Την ερχόμενη Παρασκευή στο 28ο γύρο του πρωταθλήματος Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί το Clasico, δηλαδή αγώνας μεταξύ Γιουβέντους Τορίνο και Μίλαν. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την ομάδα από το Τορίνο ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, και με τη θέση αυτή πρέπει να συμφωνήσουμε, διότι οι “ζέβρες” είναι τώρα νούμερο ένα στην “μπότα”.

Μετά την ισοπαλία

Η Γιουβέντους απέτυχε να νικήσει την Ουντινέζε στον τελευταίο γύρο της Σέριε A, ο αγώνας έληξε με σκορ 1:1. Όμως, παρά το γεγονός αυτό, η διαφορά από το πλησιέστερο διώκτη στο βαθμολογικό  πίνακα δεν μειώθηκε και μάλιστα αυξήθηκε, επειδή η Ρόμα σε εντός έδρας αγώνα δεν μπόρεσε να νικήσει τη Νάπολι. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό της Γιουβέντους υπάρχουν 67 πόντοι και οκτώ μονάδες μπροστά σους “λύκους”,  εντός έδρας της η Γιουβέντους έχει 14 νίκες σε 14 παιχνίδια.

Σε καλή κατάσταση

Με τη σειρά της και η Μίλαν μετά την ύφεση του Ιανουάριο απέκτησε καλή δυναμική, η ομάδα του Montella σε πέντε τελευταίους αγώνες κατάφερε να κερδίσει τέσσερις φορές και μια φόρα έπαιξε ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Μπολόνια, Φιορεντίνα, Κιέβο και Σασουόλο, ισοπαλία συνέβη με την Λάτσιο στον εκτός έδρας αγώνα. Στην τρέχουσα σεζόν εκτός έδρας οι “κόκκινο-μαύροι” έπαιξαν 13 αγώνες όπου σημείωσαν έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 18:16. Στο ενεργητικό της η Μίλαν έχει 50 πόντους, που αντιστοιχούν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας στην Σέριε A.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους εντός έδρας της παίζει συχνά αποτελεσματικά, κατά μέσο όρο οι Τορίνιοι εντός έδρας τους σκοράρουν 2,6 γκολ ανά παιχνίδι. Η Μίλαν επίσης σπάνια κάθεται στην άμυνα, σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ στην εκτός έδρας συνάντηση κατά μέσο όρο, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε σε αυτή την αντιπαράθεση πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Γιουβέντους + over  2,5 με απόδοση 2,27.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *