The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Έμπολι

Juventus-Empoli-25.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Η Γιουβέντους το ερχόμενο Σάββατο θα παίξει εναντίον Έμπολι στο πλαίσιο του 26ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας. Οι «ζέβρες» του Τορίνο πραγματοποιήσανε με μεγάλη επιτυχία τον αγώνα στο Πόρτο στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας νικήσει τον αντίπαλο με σκορ 2:0 και πρακτικά έχοντας επιλύσει το πρόβλημα πρόκρισης στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τώρα στη σειρά της ομάδας του Allegri είναι το αουτσάιντερ της ιταλικής ελίτ η Έμπολι, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι η νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν πρέπει να έχει προβλήματα στον αγώνα εναντίον αυτού του αντιπάλου.

Με αξιοπρεπές χάντικαπ

Η Γιουβέντους σε πέντε τελευταία παιχνίδια μόνο κέρδισε, η ενδεκάδα από το Τορίνο ήταν ισχυρότερη από την Ίντερ, Κροτόνε, Κάλιαρι, Παλέρμο και την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κατάταξη της Ιταλικής Σέριε A η ομάδα του Allegri βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει χάντικαπ των επτά μονάδων από τον πλησιέστερο διώκτη τη Ρόμα. Εντός έδρας της στο πλαίσιο πρωταθλήματος Ιταλίας η Γιουβέντους έχει 100% αποτέλεσμα: 13 νίκες σε 13 παιχνίδια.

Παθητική εκτός έδρας

Η Έμπολι στην τρέχουσα σεζόν έχει ένα πολύ απλό στόχο – να διατηρήσει τη θέση στην Σέριε A, και μέχρι στιγμής αυτή η ομάδα τα καταφέρνει μια χαρά. Μετά από 25 γύρους η ομάδα έχει 22 πόντους στο ενεργητικό της και χάντικαπ των οκτώ μονάδων από τη ζώνη του υποβιβασμού, δηλαδή, την Παλέρμο. Εκτός έδρας οι “μπλε” έπαιξαν αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος 12 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες.

Πρόβλεψη

Μετά τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους σπάνια προκαλεί αίσθηση, αντίθετα, η ομάδα έχει χάσει μερικές φορές, αλλά μόνο εκτός έδρας, εντός έδρας υπήρχαν μόνο νίκες, αλλά όχι πολύ λαμπρές. Με τη σειρά της η Έμπολι ξέρει ωραία να αμύνεται, ακόμη και εναντίον ισχυρών αντιπάλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γιουβέντους δε θα χάσει + under 3.5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *