The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Ρόμα

juventus-roma-17-12

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Ο αγώνας του 17ου γύρου της Σέριε Α΄ Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους θα φιλοξενεί εντός έδρας τη Ρόμα. Εάν οι “ζέβρες” θα είναι σε θέση να κερδίσουν το παιχνίδι, αυτή η νίκη θα σημαίνει πρακτικά συνθηκολόγηση των “λύκων”, επειδή η αποχή της Γιούβε από τους Ρωμαίους θα φτάσει επτά μονάδες, τις οποίες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσει στο πρωτάθλημα Ιταλίας.

Νίκη μετά τη νίκη

Η Γιουβέντους εντός έδρας παίζει πολύ δυνατά, κάτι που εξάλλου επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά στοιχεία αυτής της ομάδας. Σε οκτώ παιχνίδια στη Σέριε Α΄ Ιταλίας στο «Στάδιο Γιουβέντους» σημειώθηκαν οκτώ νίκες με διαφορά τερμάτων 23:6. Για το λόγο αυτό δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι “μαύρο-λευκοί” είναι ξεκάθαρο φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντικό, επίσης, να πούμε ότι ο Ιγουαΐν απόκτησε τέλεια κατάσταση, κάτι που επιβεβαιώθηκε στον αγώνα με την Τορίνο.

Χωρίς ήττες

Η Ρόμα επίσης τώρα βρίσκεται σε καλό τόνο, η ομάδα του Spalletti κέρδισε τέσσερις αγώνες από τους πέντε τελευταίους. Η μοναδική ήττα συνέβη στο εκτός έδρας παιχνίδι του Γιουρόπα Λίγκ κόντρα στην Άστρα, το υπόλοιπο μόνο νίκες: επί της Βικτώρια, Πεσκάρα, Λάτσιο και Μίλαν. Στο ενεργητικό των “λύκων” είναι 35 βαθμοί και η δεύτερη θέση στην κατάταξη της Σέριε Α΄ Ιταλίας. Εκτός έδρας οι Ρωμαίοι στο πρωτάθλημα Ιταλίας έπαιξαν οκτώ αγώνες, στους οποίους σημείωσαν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους εντός έδρας παίζει πολύ καλά και σίγουρα δεν θα χάσει το επερχόμενο παιχνίδι. Επίσης, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο κεντρικός αγώνας της περιοδείας στην Ιταλία θα είναι παραγωγικός, επειδή συναντιούνται δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, και η τιμή του γκολ σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ υψηλή. Οι αντίπαλοι γνωρίζουν τέλεια ο ένας τον άλλο και δεν πρέπει να υπάρχουν εκπλήξεις, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: 1Х + under 3.5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *