The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Νάπολι

Juventus-Napoli-22.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 34ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας η Γιουβέντους θα παίξει με υποψήφιο για τον τίτλο πρωταθλήτριας αυτής της σεζόν τη Νάπολη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22/4/2018 στις 9:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας από την Ρεάλ Μαδρίτης στο σύνολο των δύο αγώνων 4:3. Στο πρωτάθλημα η ομάδα έχει ήδη πάρει την πρώτη θέση και δεν σκοπεύει να την δώσει σε κανέναν. Στους τελευταίους αγώνες η Μεγάλη κυρία έπαιξε ισοπαλία με τη ΣΠΑΛ (0:0), κέρδισε τη Μίλαν (3:1), την Μπενβενούτο (2:4) και τη Σαμπντόρια (3:0), και στη συνέχεια έπαιξε επίσης ισοπαλία με την Κροτόνε (1:1).

Νάπολι

Η Νάπολι για μεγάλο χρονικό διάστημα κατέλαβε την πρώτη θέση στη Σέριε Α’ Ιταλίας, αλλά στους τελευταίους γύρους εξαιτίας των ηττών το πλεονέκτημα της μειώθηκε. Η ενδεκάδα του Maurizio Surrey έπαιξε ισοπαλία με τη Σασουόλο (1:1) και Μίλαν (0:0), νικώντας την Τζένοα (1:0), Κιέβο (2:1) και Ουντινέζε (4:2).

Πρόβλεψη

Η Νάπολι έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στον αγώνα για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό οι Ναπολιτάνοι πρέπει να νικήσουν τη Γιουβέντους και να παίξουν το υπόλοιπο της σεζόν στο ψηλό επίπεδο. Η Γιουβέντους έδειξε ότι μπορεί και πάλι να πάρει το σκουντέτο. Επομένως, αυτός ο αγώνας θα παιχτεί πολύ στη μέση του γηπέδου, και δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλο αριθμό γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *