The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Μπαρτσελόνα

Juventus-Barcelona-11.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 1

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Ο κεντρικός αγώνας της ερχόμενης Τρίτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι του προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το ζευγάρι των ομάδων οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν φαβορί, η Γιούβε είναι πολύ καλή στα εντός έδρας παιχνίδια, αυτή η ομάδα στη Σέριε A στο Στάδιο Γιουβέντους έχει ένα τεράστιο αριθμό των νικών, αλλά η Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν προκαλεί αίσθηση, οπότε από το επερχόμενο παιχνίδι πρέπει να περιμένουμε αληθινό αγώνα.

Εντός έδρας Γιούβε

Το τελευταίο μεσοβδόμαδο στη Νάπολη η Γιουβέντους έχασε από τον «παρθενοπαίος» με σκορ 2:3, αλλά αυτή η ήττα ήταν αρκετή για την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Το Σαββατοκύριακο οι «ζέβρες» του Τορίνο στην έδρα τους με αυτοπεποίθηση νίκησαν την ομάδα Κιέβο της Βερόνας. Συνολικά στο Στάδιο Γιουβέντους οι «μαυρόασπροι» στο Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή σεζόν έχουν παίξει τέσσερις αγώνες, στους οποίους σημείωσαν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η Μπάρτσα εκτός έδρας

Με τη σειρά της η Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της τρέχουσας σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας, όπου σημείωσε δύο νίκες πάνω στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και Σέλτικ και δύο φορές έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. Την ίδια στιγμή στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Μπάρτσα εκτός έδρας έχει πολύ καλή στατιστική, αλλά στα παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους, στους οποίους περιλαμβάνεται επίσης η Γιουβέντους, στους Καταλανούς συχνά προκύπτουν προβλήματα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους στο επερχόμενο παιχνίδι στο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χάσει από την Μπαρτσελόνα, αλλιώς οι Ιταλοί δεν θα έχουν πιθανότητες να προκριθούν στα ημιτελικά. Η Γιουβέντους στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή, ενώ η Μπαρτσελόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια με τις κορυφαίες ομάδες μερικές φορές αντιμετωπίζει προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στην φιλοξενούμενη ομάδα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: η  Γιουβέντους δε θα χάσει με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *