The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Αταλάντα

juventus-atalanta-03-12

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γιουβέντους

Στη Σέριε A Ιταλίας στο 15ο γύρο τα κεντρικά γεγονότα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, το Σάββατο μόνο ένα παιχνίδι έχει προγραμματιστεί, αλλά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ Γιουβέντους, τη βασιλεύουσα πρωταθλητής Ιταλίας, και Αταλάντας, ομάδας που έχει εκπλήσσει πολύ δυνατά τους οπαδούς του ποδοσφαίρου κατά την έναρξη της σεζόν.

Με θέματα

Η Γιουβέντους τώρα είναι ο ηγέτης της Σέριε A, έχοντας στο ενεργητικό της 33 βαθμούς μετά από 14 γύρους. Ο πλησιέστερης διώκτης των “ζέβρων” είναι η Ρομά και η Μίλαν, οι οποίες σημείωσαν από 29 πόντους. Εντός έδρας της η Γιούβε έπαιξε επτά συναντήσεις, όπου σημείωσε επτά νίκες, διαφορά τερμάτων 20:5. Οι στατιστικές της Γιούβε είναι εξαιρετικές, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο ηγέτης και το φαβορί έχει μεγάλο πρόβλημα ανθρώπινου δυναμικού.

Καταπληκτική Αταλάντα

Η Αταλάντα έχει νικηφόρο σερί των έξι παιχνιδιών, η ομάδα του Gasperini δείχνει αξιοπρεπές ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή οι “μπλε-μαύροι” βρίσκονται στην υψηλή πέμπτη θέση στην κατάταξη του πίνακα του πρωταθλήματος, μόνο μία μονάδα διαφορά από τη ζώνη του Champions League. Εκτός έδρας οι Bergamasco έπαιξαο επτά παιχνίδια, στα οποία σημείωσαν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια η Αταλάντα έχει τρεις νίκες επί Πεσκάρα, Σασσουόλο και Μπολόνια.

Πρόβλεψη

Το γεγονός ότι η Γιουβέντους είναι το φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι δεν είναι υπό ερώτηση, αλλά η απόδοση στη νίκη των “ζέβρων” είναι πάρα πολύ χαμηλή. Σύμφωνα με αυτή τη γραμμή είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να παίξετε τους μελλοντικούς γηπεδούχους, οι οποίοι αυτή τη σεζόν δείχνουν ένα υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, και προσπαθούν να προκριθούν στην ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι η νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *