The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία – Πολωνία στις 16/6/2016 στις 22:00

Germany-Poland-16.06

Στο δεύτερο γύρο του Euro-2016 θα συναντηθούν δύο ηγέτες του ομίλου С, εθνικές Γερμανίας και Πολωνίας. Οι Γερμανοί στο γύρο νούμερο ένα ήταν ισχυρότεροι από την ουκρανική εθνική ομάδα, έχοντας κερδίσει με αποτέλεσμα 2:0. Με τη σειρά της η εθνική Πολωνίας νίκησε την εθνική Βόρειας Ιρλανδίας με σκορ 1:0. Αλλά η ελάχιστη νίκη δεν αντανακλά καθόλου το πλεονέκτημα, που είχε η ομάδα του Ναβάλκι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Βρετανούς.

Η εθνική Γερμανίας είναι η νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια του κόσμου και μία από τους διεκδικητές νίκης στη Γαλλία. Αυτή η κατάσταση απαιτεί από του “αετούς” να κερδίζουν σε κάθε αγώνα του τρέχοντος τουρνουά. Η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ έχει ως στόχο να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο С, και για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είναι απαραίτητο να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι τους Πολωνούς.

Η εθνική Πολωνίας γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες των Γερμανών, αφού αυτές οι δύο ομάδες έχουν παίξει δύο φορές μεταξύ τους στο προκριματικό τουρνουά για το τρέχον Euro. Στους συγκεκριμένους αγώνες η εθνική Πολωνίας κατάφερε να κερδίσει ένα ματς. Στις 11 Οκτωβρίου του 2014 στη Βαρσοβία στο γήπεδο “Εθνικό” οι Δυτικοί Σλάβοι ήταν ισχυρότεροι των Γερμανών, κερδίζοντας με σκορ 2:0. Με τη σειρά του ο επαναληπτικός αγώνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2015 στη Φρανκφούρτη, έφερε νίκη στη σημερινή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, 3:1.

Πρόβλεψη

Όσο εθνική της Γερμανίας τόσο και εθνική Πολωνίας στη σύνθεση έχουν μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών υψηλής ειδίκευσης, οπότε οι οπαδοί από το επερχόμενο παιχνίδι δικαιούνται να αναμένουν ένα όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2,5 με απόδοση 1,75 στην εταιρεία WilliamHill.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *