The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία – Ουγγαρία στις 4/6/2016, 19:00

Германия-Венгрия-4.06

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro-2016 η εθνική της Γερμανίας εντός έδρας στο Γκελζενκίρχεν θα φιλοξενήσει την εθνική Ουγγαρίας. Οι Γερμανοί δεν παίζουν πολύ σίγουρα τους φιλικούς αγώνες, ενώ οι Ούγγροι δεν χάνουν εδώ και τελευταία τέσσερα παιχνίδια στη σειρά.

Ήττες της Γερμανίας

Με έκπληξη έληξε η συνάντηση της γερμανικής ομάδας κόντρα στη Σλοβακία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Άουγκσμπουργκ στις 29 Μαΐου. Οι Δυτικοί Σλάβοι κέρδισαν με σκορ 3:1. Οι Γερμανοί δεν έπαιζαν με την κύρια σύνθεση και με την καταρρακτώδη βροχή, η οποία παρεμπόδιζε σημαντικά και στους δύο αντιπάλους, αλλά με αυτή τη νίκη οι Σλοβάκοι έδειξαν, ότι δεν προκρίθηκαν τυχαία στην τελική φάση του Euro, καθώς και απογυμνώσανε κάποια προβλήματα της «bundestim», για τα οποία επανειλημμένα μιλούσε ο Γιόακιμ Λεβ  στις συνεντεύξεις του. Το επερχόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί και πάλι στο γερμανικό έδαφος και από τους μελλοντικούς γηπεδούχους  περιμένουν όχι μια απλή νίκη αλλά συντριπτική.

Για την ουγγρική ομάδα το ότι θα πάνε στη Γαλλία είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Ο Bernd Storck δεν έχει ισχυρή και αστρική σύνθεση, αλλά οι παίκτες του είναι γνωστοί για το ομαδικό τους πνεύμα και χαρακτήρα. Μετά τις νίκες στους Νορβηγούς στα play-offs για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι Ούγγροι έχουν παίξει δύο φιλικούς αγώνες: με τους Κροάτες και την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού. Και οι δύο αγώνας έληξαν με ισοπαλίες. Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες της ουγγρικής εθνικής, αν και δεν πρέπει να υποτιμηθεί η ευρωπαϊκή ομάδα της Ανατολικής Ευρώπης.

Πρόβλεψη

Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Γερμανίας είναι εξοργισμένοι με την ήττα από τους Σλοβάκους, και τώρα τους Ούγγρους μπορούμε μόνο νε λυπηθούμε. Αυτή τη στιγμή η γερμανική “μηχανή” είναι κατώτερη από την ίδια τον εαυτό της πριν από δύο χρόνια, όταν οι παίκτες του Γιόακιμ Λεβ  κέρδισαν το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά για τη σίγουρη νίκη επί των Μαγυάρων πρέπει σίγουρα να είναι αρκετές οι δυνάμεις των Γερμανών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γερμανίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,45 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *