The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία εναντίον Αγγλία

Germany-England-22.03

Φιλικά

Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ένας πολύ ενδιαφέρον φιλικός αγώνας μεταξύ εθνικών Γερμανίας και Αγγλίας. Αυτό θα είναι ένας κορυφαίος αγώνας της αγωνιστικής ημέρας, στο οποίο θα καρφώνεται η προσοχή όλων των φιλάθλων του ποδοσφαίρου στον κόσμο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Ντόρτμουντ, στο περίφημο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βλέπουν την εθνική ομάδα Γερμανίας ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα.

Η εκδίκηση της Γερμανίας

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους στο γερμανικό έδαφος, στο Βερολίνο. Στη συνάντηση αυτή η νικήτρια ήταν η εθνική της Αγγλίας, η οποία έχει καταφέρει να κάνει μια επιστροφή μετά από 0:2. Ο Harry Kane, ο Βαρδή και ο Dyer ήταν οι συντάκτες των στόχων, στο τέλος οι Βρετανοί νίκησαν τους Γερμανούς με σκορ 3:2. Τώρα η ομάδα του Loew θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει, η εκδίκηση είναι απλά απαραίτητη.

Σε χειρότερη κατάσταση από ό, τι ήταν

Η εθνική Αγγλίας τον περασμένο χρόνο ήταν σε καλή κατάσταση, αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να ειπωθεί κάτι τέτοιο για αυτή την ομάδα. Από τους αγγλικούς γίγαντες μόνο η Λέστερ έχει περάσει στους προημιτελικούς του Champions League, η ΜΣ, η Τότεναμ και η Άρσεναλ έχουν αποκλειστεί σε προγενέστερα στάδια, τραύμα του Kane, και το ηθικό της εθνικής μετά από ένα άλλο αποτυχημένο Euro δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, στους εκτός έδρας φιλικούς η εθνική Αγγλίας σπάνια προκαλεί αίσθηση, η νίκη επί των Γερμανών πριν από ένα χρόνο ήταν η πιο σημαντική της εθνικής ομάδας αυτής τον τελευταίο καιρό.

Πρόβλεψη

Η Γερμανία έχει μια σταθερή δυνατή σύνθεση των παικτών και μια μεγάλη επιθυμία να πάρει εκδίκηση για την ήττα, η οποία συνέβη πριν από ένα χρόνο. Άλλωστε, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ, όπου είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει ακόμη και η ισχυρότερή ομάδα στον κόσμο, και η τρέχουσα φόρμα της bundestim είναι κάπως καλύτερη από των “λιονταριών”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Γερμανίας με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *