The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία εναντίον Μεξικό

Germany-Mexico-17.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο Λουζνικί

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή στο Παγκόσμιο Κύπελλο-2018 για πρώτη φορά θα παίξουν οι νυν νικητές του τουρνουά οι Γερμανοί. Θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να ξεκινήσουν δυναμικά στο παιχνίδι με ασυμβίβαστους Μεξικάνους.

Στον εικοστό πρώτο αιώνα το Bundestim παραδοσιακά με επιτυχία παίζει τους πρώτους αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το 2002 νίκησαν 8:0 τη Σαουδική Αραβία, το 2006 4:2 την Κόστα Ρίκα, το 2010 4:0 την Αυστραλία και το 2014 με σκορ 4:0 την Πορτογαλία. Αλλά αυτή τη φορά η ενδεκάδα του Γιοάχιμ Λεβ είναι απίθανο να σκοράρει τόσα γκολ στην πύλη του αντιπάλου. Επειδή τώρα βρίσκονται σε μια μικρή κρίση. Την παραμονή του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε πέντε φιλικά παιχνίδια στη σειρά. Και η φόρμα των ηγετών της εθνικής δεν είναι ιδανική.

Οι Μεξικανοί επικεντρώθηκαν στο προσεκτικό παιχνίδι στον αμυντικό. Στα τελευταία πέντε φιλικά παιχνίδια έχασαν μόνο τρεις φορές. Επιπλέον, σε αυτά τα παιχνίδια οι στόχοι υπήρχαν μόνο από μια ομάδα. Με τους Γερμανούς, βέβαια, θα δυσκολευτούν πολύ περισσότερο από ό, τι με τους Σκωτσέζους και τους Ουαλούς, αλλά οι παίκτες του Osorio πρέπει να παίζουν έξυπνα στην εστία τους και να ελπίζουν στην εφαρμογή του Chicharito.

Πρόβλεψη

Οι πιθανότητες της γερμανικής εθνικής ομάδας να επιτύχει σε αυτή τη μονομαχία φαίνονται πολύ προτιμότερες. Γνωρίζοντας την ικανότητα των Γερμανών να παίζουν καλά τα πρώτα παιχνίδια των μεγάλων τουρνουά, μπορείτε να υπολογίζετε στην ήττα του αντιπάλου. Αλλά αυτό είναι απίθανο να συμβεί, δεδομένης της ικανότητας των Μεξικανών να αμύνονται και όχι της καλύτερης φόρμας του Bundestim. Παρόλα αυτά, η ευρωπαϊκή ομάδα πρέπει να κερδίσει. Πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της εθνικής Γερμανίας με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *