The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία εναντίον Γαλλία

Germany-France-14.11

Φιλικός αγώνας

Στάδιο Ράιν Ενεργκί, Κολωνία

Τρίτη, 14/11/2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι εθνικές ομάδες της Γερμανίας και της Γαλλίας την ερχόμενη Τρίτη θα παίξουν μεταξύ τους φιλικό αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο στην Κολωνίας, ενώ η Bundestim είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης. Οι Γερμανοί έπαιξαν τέλεια στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, οι Γάλλοι φαινόταν επίσης καλά σε αυτό το διαγωνισμό, αλλά χειρότερα από τους Γερμανούς.

10 από τα 10

Στο προκριματικό τουρνουά για το Μουντιάλ η εθνική Γερμανίας μοναδική από όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες κατόρθωσε να επιτύχει το 100% αποτέλεσμα. Εκτός από το γεγονός, ότι οι παίκτες Γιοάχιμ Λεβ έχουν κερδίσει 10 αγώνες από τους 10, οι Γερμανοί κατάφεραν να βάλουν σε αυτά τα παιχνίδια 43 γκολ, που είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στο τουρνουά. Δηλαδή, κατά μέσο όρο στο παιχνίδι οι “αετοί” σκόραραν στους αντιπάλους τερματοφύλακες 4,3 φορές. Την περασμένη Παρασκευή η εθνική Γερμανίας έπαιξε με ελαφρώς πειραματική σύνθεση τον αγώνα ενάντια στην εθνική Αγγλίας στο Wembley. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης είναι ισοπαλία 0:0.

Για πολύ καιρό δεν χάνει

Η εθνική Γαλλίας επίσης κατάφερε να προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ, αλλά από  το 100% του αποτελέσματος η “τρίχρωμη” απέχει πολύ. Η Γαλλία στο προκριματικό τουρνουά έχασε από την εθνική Σουηδίας εκτός έδρας, δεν μπόρεσε να νικήσει τις εθνικές της Λευκορωσίας και του Λουξεμβούργου. Στις 10 Νοεμβρίου στο «Stade de France» η ενδεκάδα του Ντιντιέ Ντεσάν με αυτοπεποίθηση κέρδισε την εθνική Ουαλίας με σκορ 2:0. Οι Γάλλοι εξακολουθούν να έχουν στο ιατρείο τον Πολ Πογκμπά, η απουσία του οποίου μπορεί να επηρεάσει την έκβαση του επερχόμενου παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γερμανίας δεν κατάφερε να νικήσει τους Άγγλους στο Wembley, αλλά στην έδρα τους οι Γερμανοί θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν. Οι Γάλλοι από την άποψη του ποδοσφαίρου είναι πολύ κατώτεροι από τους Γερμανούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Γερμανίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *