The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία – Σκωτία στις 4/6/2016, 22:00

Франция-Шотландия-4.06

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επερχόμενο Euro-2016 οι οικοδεσπότες του τουρνουά, η ομάδα της Γαλλίας, το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιήσει έναν άλλο φιλικό αγώνα. Αυτή τη φορά ο αντίπαλος των “Βάτραχων” θα είναι ομάδα από τη Σκωτία, η οποία, δυστυχώς, δε μπόρεσε να προκριθεί στην ηπειρωτική φόρουμ.

Την παραμονή του Euro-2016 οι Γάλλοι έχουν ήδη παίξει έναν φιλικό αγώνα με την εθνική του Καμερούν. Ο αγώνας εναντίον της ομάδας από τις πρώην αποικίες βγήκε χαρούμενος και αποτελεσματικός, και τελείωσε με το σκορ 3:2 υπέρ της μητρόπολης. Τα γκολ στη σύνθεση των “Les Bleus” έβαλαν ο Matuidi, Payet και Giroux. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο τελευταία γκολ των “τρικολόρ” ήταν γιορτή για τα μάτια. Ο Πολ Πογκμπά με εκπληκτική ακρίβεια βγάζει μία μαγική μπαλιά στον Ολιβιέ Ζιρού που έκανε ιδανικό τελείωμα. Το τρίτο γκολ ήρθε μετά από ένα θαυμάσιο σουτ από το φάουλ του παίκτη της Γουέστ Χαμ του Payet.

Οι προετοιμασίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Οι Σκωτσέζοι δε μπήκαν στο Euro-2016, αλλά ήδη έχουν αρχίσει την προετοιμασία για το Mundial, το οποίο σε δύο χρόνια θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας οι Βρετανοί έχουν παίξει έναν φιλικό αγώνα κόντρα στην Ιταλία, όπου έχασαν με σκορ 0:1. Πριν από αυτή την ήττα η ομάδα της Σκωτίας έπαιξε ακόμα δύο φιλικούς αγώνες και στους δύο κέρδισε: τους Τσέχους και τους Δανούς με το ίδιο σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γαλλικό έδαφος στο Μετς και οι παίκτες του Deschamps πάλι θέλουν να ευχαριστήσουν τους πολλούς οπαδούς τους με όμορφο και αποτελεσματικό παιχνίδι, καθώς και με μια άνετη νίκη. Η σύνθεση των «Les Bleus» έχει αρκετούς ικανούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να ξεχωρίσουν στις πύλες της Σκοτίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over της Γαλλίας 1,5 με απόδοση 1,43 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *