The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία – Ισλανδία στις 3/7/2016 στις 22:00

France-Iceland-03.07

Την Κυριακή, 3 Ιουλίου θα διεξαχθεί τελευταίο προημιτελικό ματς του Euro 2016, όπου θα λάβουν μέρος οι εθνικές Γαλλίας και Ισλανδίας. Οι οικοδεσπότες του πρωταθλήματος απολύτως δίκαια είναι φαβορί στις εταιρείες στοιχημάτων για αυτό το παιχνίδι, αλλά και οι Ισλανδοί είναι αξιοσέβαστοι, συγκλονιστικά νίκησαν στους 16 την ισχυρή εθνική Αγγλίας.

Μόνο νίκη

Η Γαλλία είναι οικοδεσπότης του τουρνουά, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι από αυτή την ομάδα στο επερχόμενο παιχνίδι περιμένουν αποκλειστικά νίκη. Στη φάση των ομίλων οι “βάτραχοι” νίκησαν τους Ρουμάνους και Αλβανούς, καθώς και έπαιξαν ισοπαλία με την εθνική Ελβετίας. Στους 16 η «τρικολόρ» πραγματοποίησε μια δυνατή νίκη επί της Ιρλανδίας. Έχοντας δεχτεί γκολ στο δεύτερο λεπτό από πέναλτι, η γαλλική ομάδα ανέκτησε τις αισθήσεις της μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά πρέπει να πούμε ότι το δεύτερο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν άριστα, και ο Griezmann, έχοντας κάνει ένα διπλό, ήταν ο ήρωας του αγώνα.

Ήδη ήρωες

Ποδοσφαιρική ομάδα της Ισλανδίας, έχοντας φτάσει στην οχτάδα των ισχυρότερων ομάδων της ηπείρου, έχει ήδη γράψει ιστορία, τουλάχιστον για την χώρα της. Σε αυτό το τουρνουά οι “Βίκινγκς” δεν έχουν χάσει ποτέ, παίζοντας ισοπαλία με την εθνική Πορτογαλίας και Ουγγαρίας, καθώς και νικώντας με το ίδιο σκορ 2:1 τις εθνικές Αυστρίας και Αγγλίας. Στην επικείμενη συνάντηση για τους Ισλανδούς θα είναι δύσκολο να περιμένουν νίκη, αλλά οι μικρές πιθανότητες για την ενδεκάδα του Lagerback υπάρχουν.

Πρόβλεψη

Ο Didier Deschamps έχει δει την εθνική ομάδα της Ισλανδίας επί του έργου, ξέρει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της, και σίγουρα θα είναι σε θέση να καταλήξει στην απαραίτητη για μια νίκη επί του εντυπωσιακού αντιπάλου τακτική. Οι Γάλλοι βιάζονται να νικήσουν στο επερχόμενο αγώνα, και είναι πολύ πιθανό ότι θα το καταφέρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Γαλλίας με απόδοση 1,44 στην εταιρεία Whilliam Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *