The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία εναντίον Αυστραλία

France-Australia-16.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος C – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Καζάν

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, 1:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο ξεκινάνε οι αγώνες του ομίλου C του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε ένα από αυτά συναντιούνται ο υποψήφιος για νίκη στο τουρνουά και σταθερός συμμετέχων των τριών τελευταίων Μουντιάλ.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους Γάλλους να ξεκινήσουν το τουρνουά όσο το δυνατόν καλύτερα. Στη σύνθεση η ενδεκάδα του Ντιντιέ Ντεσάν φαίνεται η ισχυρότερη ομάδα του κουαρτέτου, αλλά οι Περουβιανοί και οι Δανοί είναι αρκετά ικανοί να τους δείξουν σοβαρή αντιμετώπιση. Μην ξεχνάτε και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002 και το 2010, όταν η εθνική Γαλλίας δεν μπόρεσε να προκριθεί στον γύρο των πλέι-οφ, παρά το στάτους του ξεκάθαρου φαβορί του ομίλου. Έτσι, η νίκη επί της Αυστραλίας θα αποτελέσει θετικό κίνητρο για τα περαιτέρω επιτεύγματα των Le Bleu.

Οι Αυστραλοί δεν φαίνονται πολύ εντυπωσιακοί. Πολλοί ειδικοί προβλέπουν για αυτούς την τελευταία θέση στον όμιλο. Σε κάθε περίπτωση για τους εκπροσώπους της Πράσινης Ηπείρου όλα θα αποφασιστούν στα παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες της Δανίας και του Περού. Η ενδεκάδα του Postekoglu σίγουρα θα δώσει μάχη στους Γάλλους, αλλά σήμερα η κατηγορία αυτών των ομάδων δεν είναι συγκρίσιμη.

Πρόβλεψη

Μεταξύ τους οι εθνικές αυτές συναντήθηκαν τρεις φορές, και οι Γάλλοι κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά. Αλλά στο επερχόμενο παιχνίδι θα πρέπει να περιμένετε τη δεύτερη νίκη της ευρωπαϊκής ομάδας. Η ενδεκάδα του Ντιντιέ Ντεσάν θα προσπαθεί να πάρει τα δικά της με ελάχιστη προσπάθεια. Παρόλα αυτά, πρέπει να επιτύχει δύο ή τρεις στόχους. Πρόβλεψη για τον αγώνα: ατομικό σύνολο της εθνικής Γαλλίας είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,72.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *