The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία U19 – Αγγλία U19 στις 12/7/2016 στις 20:30

FranceU19-EnglandU19-12.07

Μεταξύ των οκτώ ομάδων, που προκρίθηκαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, υπάρχουν εθνικές Γαλλίας και Αγγλίας, οι οποίες την επόμενη Τρίτη θα παίξουν μεταξύ τους. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στην αναμέτρηση στους Γάλλους, αλλά αφήνουν και για τους Άγγλους αρκετές πιθανότητες επιτυχίας.

Πάντα στην κορυφή

Εθνική Γαλλίας όλων των ηλικιών είναι ηγέτες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, και εθνική U-19 δεν αποτελεί εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα. Στα προκριματικά για τον τελικό του Euro, οι Γάλλοι νίκησαν τους συνομηλίκους τους από το Μαυροβούνιο, τη Δανία και Σερβία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι «βάτραχοι» σε αυτούς τους τρεις αγώνες δεν έχουν χάσει ούτε μία φορά, σκοράροντας έξι γκολ, από ένα στους Βαλκάνιους (Μαυροβούνιους και Σέρβους), και τέσσερις στους Δανούς. Η δυνατότητα να παίξουν ποιοτικά στη άμυνα είναι απαραίτητη για τους νέους παίκτες, που θα βοηθήσει σίγουρα στη “τρικολόρ” να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται στην κατάταξη του τουρνουά.

Εθνική Αγγλίας στα προκριματικά για το νεανικό Euro νίκησε τους συνομήλικους από την Ισπανία και Γεωργία, και με τους Έλληνες έπαιξε ισοπαλία 1:1. Αν η εθνική Γαλλίας στους τρείς προκριματικούς αγώνες δεν έχασε ούτε ένα γκολ στην εστία, οι Βρετανοί έχασαν δύο φορές από τους Έλληνες και από τους Γεωργιανούς.

Πρόβλεψη

Οι Γάλλοι είναι πασίγνωστοι για την ικανότητά τους να εκπαιδεύουν τους νέους, η Αγγλία επίσης έχει πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, η οποία πιθανόν θα δείξει καλά τον εαυτό της στο Euro, αλλά η εθνική Γαλλίας φαίνεται καλύτερα τουλάχιστον λόγου της ικανότητας των «βάτραχων» να παίξουν άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Η Γαλλία δεν θα χάσει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *