The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλατασαράι εναντίον Αλανιασπόρ

galatasaray-alanyaspor-25-12-1

Σούπερ Λιγκ Τουρκίας

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα

Η Γαλατασαράι σε αυτό το πρωτάθλημα στο σύνολο δείχνει συνηθισμένα δυνατό επίπεδο του παιχνιδιού, και ως εκ τούτου αναμενόμενα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ισοπαλία στην τελευταία περιοδεία με την Οσμανλισπόρ 2:2 ήταν τρίτη στο πρωτάθλημα αυτό, καθώς έχει επεκτείνει το αήττητο σερί της ομάδας έως τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Πριν από αυτό τα “λιοντάρια” νίκησαν τη Γκαζιάντεπσπορ 3:1, τη Κασίμπασα 1:2 και την Μπούρσασπορ 3:1. Ως αποτέλεσμα, έχοντας σημειώσει 30 πόντους με συνολικό σκορ 25:15 η Γαλατασαράι καταλαμβάνει την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου το χάσμα από τον αρχηγό αποτελεί 5 μονάδες.

Το ισχυρό ξεκίνημα της Σούπερ Λιγκ Τουρκίας άλλαξε με τη πτώση σε φόρμα για το νεοφερμένο του πρωταθλήματος την Αλανιασπόρ. Ωστόσο, στους τελευταίους γύρους η Αλανιασπόρ έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε αρκετές θέσεις στον πίνακα. Έτσι, στους τελευταίους πέντε γύρους η Αλανιασπόρ σημείωσε 7 πόντους από τα 15 δυνατά, όπου έπαιξε ισοπαλία με την Akhisar Belediye 0:0, νίκησε τη Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ 0:2 και Καϊσερίσπορ 3:0, καθώς έχασε από την Κόνιασπορ 2:3 και Οσμανλισπόρ 2:0.

Πρόβλεψη

Μεταξύ τους αυτές οι ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά, και αυτό ήταν το 2013 σε ένα φιλικό αγώνα, όπου τη νίκη με σκορ 2:6 πήρε η Γαλατασαράι. Φυσικά, η Γαλατασαράι είναι το φαβορί του προσεχούς αγώνα. Τα “λιοντάρια” έχουν πιο έμπειρη και καλοστημένη ομάδα. Και αν σκεφτεί κανείς ότι ο αγώνας θα λάβει χώρα στην έδρας της Γαλατασαράι, τότε πιθανότατα η γηπεδούχους ομάδα θα κερδίσει τη νίκη. Στοίχημα για τον αγώνα: χάντικαπ 1 (-1) με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *