The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γάνδη – Οστάνδη 15/4/2016 στις 21:30

Гент-Остенде-15.04

Την Παρασκευή, 15 Απρίλη στις 21:30 στο ματς της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου σταδίου του πρωταθλήματος του Βελγίου στη Γάνδη η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο “Arena Gelamko” θα υποδεχτεί την Οστάνδη.

Τη δεύτερη φάση του βελγικού πρωταθλήματος η Γάνδη ξεκίνησε άσχημα, στα δύο παιχνίδια σκόραρε μόλις 1 πόντο, έχοντας παίξει εντός έδρας 1:1 με τη Sylt-Waregem και χάνοντας εκτός έδρας από τη Μπριζ 0:2. Έτσι, πριν από το σημερινό παιχνίδι η γηπεδούχος με 31 πόντους βρίσκεται στη 3η θέση στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας η Γάνδη αυτή τη σεζόν έπαιξε 16 παιχνίδια, υπολογίζονται και τις κύριες αγωνιστικές, κέρδισε τους 10 αγώνες, 5 φορές έπαιξε ισοπαλία και έχασε μόνο σε 1 συνάντηση.

Η Οστάνδη την κρίσιμη στιγμή της σεζόν βρέθηκε σε κρίση, έχοντας χάσει 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια με συνολικό σκορ 4-14. Στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι με 25 βαθμούς κατέχουν την 5η θέση. Εκτός έδρας η Οστάνδη αυτή τη σεζόν έπαιξε 16 παιχνίδια, κέρδισε σ’ αυτά 4 νίκες, 5 φορές έπαιξε ισοπαλία και έχασε 7 αγώνες με διαφορά τερμάτων 20-27.

Στα ματς των αντιπάλων το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Γάνδης, η οποία έχασε από την Οστάνδη μόνο 2 παιχνίδια. Αν και αυτή τη σεζόν η Γάνδη, εντός έδρας παίζοντας ισοπαλία 2:2, εκτός έδρας υπέστη την οδυνηρή ήττα 2:5. Τους αγώνες εντός έδρας η Γάνδη παίζει πολύ ισχυρότερα από ό, τι εκτός, ενώ η Οστάνδη τώρα χάνει απ’ όλους τόσο εντός έδρας όσο και εκτός. Γι’ αυτό η πρόβλεψή μου είναι η Γάνδης θα νικήσει.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άσος 1 με απόδοση 1,5 στο πρακτορείο 1xbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *