The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ εναντίον Μπάγερν Μονάχου

Wolfsburg-BayernMunich-29.04

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 29 Απριλίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Φολκσβάγκεν

Η Μπάγερν την περασμένη Τετάρτη υπέστη μια πολύ οδυνηρή ήττα στο Κύπελλο Γερμανίας από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο επόμενος αντίπαλος των «κόκκινων» είναι η Βόλφσμπουργκ, η ομάδα που την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται να διατηρήσει τη θέση στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν την Μπάγερν ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού.

14η στον πίνακα

Η Βόλφσμπουργκ μετά από 30 γύρους στη Μπουντεσλίγκα βρίσκεται στην 14η θέση στον πίνακα του πρωταθλήματος, στο ενεργητικό των «λύκων» είναι 33 πόντοι και μόνο μία μονάδα χάντικαπ από την Άουγκσμπουργκ, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Εντός έδρας της η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να κερδίσει σε πέντε παιχνίδια από τα 15, η διαφορά τερμάτων των «λύκων» είναι 14:18. Σε έξι τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές με τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Ύφεση της  Μπάγερν

Η Μπάγερν τώρα βρίσκεται σε ύφεση, αυτή η ομάδα σε πέντε τελευταίους αγώνες δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε μία φορά: ισοπαλία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μάιντς, ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γερμανίας η Μπάγερν βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 70 βαθμοί, 8 μονάδες χάντικαπ από τη ΡΜ Λειψίας τέσσερις γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Με την προϋπόθεση νίκης της Μπάγερν στο επερχόμενο παιχνίδι και όχι νίκης της ΡΜ Λειψίας στο ματς με την Ίνγκολσταντ, η Μπάγερν θα εξασφαλίσει για τον εαυτό της τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν απέτυχε στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο Γερμανίας, τώρα οι «κόκκινοι» πρέπει να πάρουν την ικανοποίηση για τις αποτυχίες στο ματς της Μπουντεσλίγκα εναντίον Βόλφσμπουργκ. Στην αναμέτρηση μεταξύ της Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου το ποντάρισμα στους «κόκκινους» φαίνεται μια καλή επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *