The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία εναντίον Αργεντινή

Brazil-Argentina-09.06

Φιλικά

Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 1:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Melbourne Cricket Ground

Οι εθνικές Βραζιλίας και Αργεντινής την επόμενη Παρασκευή στο γήπεδο «Melbourne Cricket Ground» στην Αυστραλία θα παίξουν μεταξύ τους στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν την εθνική ομάδα της Αργεντινής ελαφρώς φαβορί, αλλά στην τελευταία προσωπική συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εθνικής Βραζιλίας στα τέλη του 2016, η πέντε φορές πρωταθλήτρια χωρίς προβλήματα νίκησε τον κύριο αντίπαλό της με το σκορ 3:0.

Σχεδόν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η εθνική της Βραζιλίας παίζει πολύ δυνατά στο σημερινό προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Μετά από 14 γύρους στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 33 βαθμοί και η πρώτη θέση στον όμιλο. Μια νίκη στους υπόλοιπους τέσσερις γύρους εγγυάται στους Βραζιλιάνους τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τίτε ξέρει να παίξει τέλεια εκτός έδρας: στους πέντε τελευταίους αγώνες – πέντε νίκες.

Προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια

Ενώ η εθνική της Αργεντινής έχει προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας η ενδεκάδα του Χόρχε Σαμπαόλι πλέον δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε μία φορά: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο προσεχής αγώνα είναι ο πρώτος με το νέο προπονητή και αυτό είναι ένα κίνητρο για την ομάδα να πάρει εκδίκηση για την ταπείνωση που συνέβη το Νοέμβριο του 2016. Ο Χόρχε Σαμπαόλι στις ομάδες του μπορεί να επιβάλει ένα μοντέλο εκτός έδρας παιχνιδιού, για παράδειγμα, μπορούμε να αναφέρουμε την εθνική της Χιλής και τη Σεβίλλη.

Πρόβλεψη

Ένα τεράστιο κίνητρο είναι στην πλευρά της εθνικής Αργεντινής, οι Βραζιλιάνοι μπορούν να πειραματιστούν με τη σύνθεση και τη διάταξη, ενώ η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι δεν έχει το δικαίωμα μιας άλλης ήττας. Σε αυτό το ζεύγος το στοίχημα στην ομάδα του Μέσι μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Αργεντινή δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *