The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία εναντίον Χιλή

Brazil-Chile-11.10

Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Τετάρτη, 11/10/2017, 2:30 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Alliance Park, Σάο Πάολο, Βραζιλία

Την επόμενη Τετάρτη οι ομάδες του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 θα παίξουν τον τελικό 18ο γύρο. Ένας από τους κεντρικούς αγώνες της αγωνιστικής ημέρας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων της Βραζιλίας και της Χιλής. Οι Βραζιλιάνοι στερούνται του κινήτρου στο τουρνουά, αλλά αυτή η ομάδα θα αγωνιστεί για την τιμή της, ενώ οι Χιλιανοί χρειάζονται πάρα πολύ τους βαθμούς.

Νικητές

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας μετά από 17 προκριματικούς γύρους για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 κατάφερε να σημειώσει 38 βαθμούς στο ενεργητικό της. Ο πλησιέστερος διώκτης των Βραζιλιανών, η ομάδα της Ουρουγουάης, έχε 28 βαθμούς. Για όλο το τουρνουά οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχασαν μόνο μία συνάντηση, στον πρώτο γύρο ακριβώς από την εθνική της Χιλής με σκορ 0:2. Σίγουρα ο Νεϊμαρ και οι συνέταιροι θυμούνται την ήττα και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν μια πειστική εκδίκηση ενάντια στους “κόκκινους”.

Προς το παρόν τρίτοι

Η εθνική Χιλής βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη της νοτιοαμερικανικής πρόκρισης, στον κουμπαρά τους οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν 26 βαθμούς. Αλλά τον ίδιο αριθμό έχει και η Κολομβία, ένα βαθμό λιγότερο έχει το Περού και η Αργεντινή, δύο – η Παραγουάη. Η νίκη στον αγώνα με τη Βραζιλία θα εξασφαλίσει στους “κόκκινους” τη συμμετοχή στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο, θα έχουν μεγάλη σημασία τα αποτελέσματα των παράλληλων αγώνων. Εκτός έδρας οι Χιλιανοί έπαιξαν οκτώ συναντήσεις: δύο νίκες επί του Περού και της Βενεζουέλας, μια ισοπαλία με την Κολομβία, οι υπόλοιπες – ήττες.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Βραζιλίας παίζει καλά στην έδρας της, και γενικώς στο τουρνουά, οι νικητές των προκριματικών θέλουν να ολοκληρώσουν τον αγώνα στη θετική νότα. Κίνητρο για τους “πέντε φορές πρωταθλήτρια” υπάρχει, επειδή στον πρώτο γύρο οι Χιλιανοί είχαν την τόλμη να νικήσουν τους “κίτρινο-μπλε” στην έδρα τους, τώρα είναι απαραίτητο το ρεβάνς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Βραζιλίας με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *