The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία εναντίον Ισημερινού

Brazil-Ecuador-01.09

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

01/09/2017, 03:45 π.μ. ώρα Ελλάδας

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 στις 03:45 π.μ. στο Πόρτο Αλέγκρε στο γήπεδο «Γκρέμιο» θα πραγματοποιηθεί αγώνας του 15 προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου η εθνική ομάδα της Βραζιλίας θα παίξει εναντίον της εθνικής του Ισημερινού.

Δημιουργώντας την πιο ενδιαφέρουσα ίντριγκα, θα μπορούσαμε φυσικά να κάνουμε εικασίες σχετικά με την πιθανή απώλεια βαθμών για τους Βραζιλιάνους, αλλά τι διαφορά κάνει αν οι Πεντεκάμπιονς έχουν καταφέρει πρόωρα να προκριθούν από τον όμιλο και σίγουρα θα πάνε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία. Το τελευταίο της παιχνίδι στην τρέχουσα περιοδεία η Βραζιλίας έπαιξε στα μέσα Μαρτίου ενάντια στην Παραγουάη, την οποία κέρδισε με σκορ 3:0. Ενώ το τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους οι Βραζιλιάνοι έπαιξαν εναντίον της εθνικής Αυστραλίας στις 13 Ιουνίου, όπου κέρδισαν 0:4.

Μετά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι των τρεχόντων προκριματικών στις 29 Μαρτίου του τρέχοντος έτους κόντρα στην Κολομβία – 0:2, ο Ισημερινός δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά, και να βρεθεί στη ζώνη προώθησης. Προς το τέλος του προκριματικού σταδίου, δηλαδή μετά από 14 γύρους, στο ενεργητικό της εθνικής του Εκουαδόρ υπάρχουν 20 βαθμοί και η έκτη θέση στην κατάταξη.

Η Βραζιλία στον επερχόμενο αγώνα θεωρείται φαβορί. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων – οι τρεις νίκες είναι στο λογαριασμό της Βραζιλίας, καθώς και δύο φορές οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία. Η εθνική της Βραζιλίας δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία από τον Ισημερινό στην έδρα της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,86!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *