The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βολιβία εναντίον Αργεντινή

Bolivia-Argentina-29.03

Φάση ομίλων CONMEBOL προκριματικών Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Τρίτη, 28 Μαρτίου, 11:00 μ.μ.

Στάδιο Ερνάντο Σίλες

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι με απόδοση 1,65

Αν λάβουμε υπόψη τα στατιστικά στοιχεία, είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι η νίκη της Αργεντινής δεν είναι καθόλου σιδερένια. Δηλαδή, οι Βολιβιανοί σε ορεινές περιοχές τους είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος, για τους Αργεντινούς ειδικότερα – δεν θα ξεχαστεί γρήγορα η ταπεινωτική ήττα τους 6:1… Αλλά αν κοιτάξουμε τον τελευταίο παιχνίδι της Βολιβίας, το οποίο παίχτηκε την περασμένη εβδομάδα, δε θα υπάρχει καθόλου αμφιβολία στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Η Βολιβία έχει χάσει το προκριματικό τουρνουά, έχασε την ευκαιρία να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, γι’ αυτό σιγά-σιγά παίζει τη νέα σύνθεση. Ο προπονητής έχει απορρίψει μια σειρά ηγετών, παρέχει αγωνιστικό καιρό στην ελάχιστα γνωστή στο ευρύ κοινό νεολαία, η οποία παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα. Η Βολιβία δε βγάζει πολλά ταλέντα, η επιλογή των παικτών είναι η πιο αδύναμη στην ήπειρο. Και παίζει κιόλας όχι με την κύρια σύνθεση…

Το γεγονός ότι η Βολιβία έχασε από την Κολομβία μόνο 1:0 είναι μια παράλογη σύμπτωση. Οι Βολιβιανοί όλο το παιχνίδι δεν έβγαιναν από τη δική τους περιοχή του γηπέδου. Αθεράπευτο λεωφορείο που δεν δημιουργεί τίποτα από μόνο του, και στον αντίπαλο δεν εμποδίζει ιδιαίτερα, οι Κολομβιανοί κατέστρεψαν ένα εκατομμύριο ευκαιριών για να σκοράρουν. Πραγματικά, σε εκείνο το παιχνίδι το σκορ θα μπορούσε να είναι 5:0, όχι λιγότερο. Η Βολιβία δεν αμύνθηκε τέλεια, απλώς η Κολομβία επανειλημμένα τη συγχωρούσε. Μόνο τα σουτ στο δοκάρι ήταν 9!

Δεν ξέρω, πώς η Βολιβία, η οποία στερείται κινήτρων, παίζει χάλια και με μέτρια σύνθεση, θα μπορέσει να πάρει βαθμούς από την Αργεντινή, για την οποία παίζουν ο Messi, Higuain, Ντι Μαρία και Aguero. Οι Αργεντινοί την Πέμπτη κέρδισαν μια κρίσιμη νίκη επί της Χιλής (1:0), αλλά δεν έχουν δικαίωμα να χαλαρώσουν – σε 3 απευθείας εισιτήρια στη Ρωσία (τέταρτο ήδη de facto πήρε η Βραζιλία) ήδη υπάρχουν 6 υποψήφιοι (χωρίς να υπολογίζονται οι Περουβιανοί, οι οποίοι δεν θα παραιτηθούν πρόωρα). Δεν μπορεί να υποχωρήσει στον αγώνα κατά του αουτσάιντερ.

Η Αργεντινή είναι μια χαρά. Τους Χιλιανούς τους κέρδισαν επάξια: έχουν προηγηθεί ήδη από το 16ο λεπτό, πήγαν πίσω, αμύνονταν με ασφάλεια και δημιουργούσαν ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις (δυστυχώς, απέτυχε η πραγματοποίηση). Οι Χιλιανοί σχεδόν τίποτα επικίνδυνο δεν δημιούργησαν, εκτός από τα πρότυπα. Να υπενθυμίσω, η Βολιβία στους τελευταίους τρεις αγώνες έχει σκοράρει μόλις 1 γκολ… Μυρίζει ξηρή νίκη της Αργεντινής – 5 από 6 νίκες στο τρέχοντα προκριματικό γύρο κέρδισε ακριβώς στεγνά.

Ξεκινώντας από το 2015, οι ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές: η Βολιβία υπέστη 4 ήττες με συνολικό σκορ 0:17. Η διαφορά στην τάξη και στα κίνητρα είναι γιγαντιαία. Πρόβλεψη: ήττα της πολύ αδύναμης Βολιβίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *