The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βιτόρια – Κρουζέιρο στις 7/7/2016 στις 03:45 π.μ.

Vitoria-Cruzeiro

Την Πέμπτη, 7 Ιουλίου στις 3:45 στο γήπεδο του Σαλβαδόρ “Barradan” στον πρώτο αγώνα των 32 του Κυπέλλου Βραζιλίας η Βιτόρια θα φιλοξενεί την Κρουζέιρο.

Η Βιτόρια στο επερχόμενο παιχνίδι έρχεται σε εξαιρετική κατάσταση, χωρίς να χάσει 4 παιχνίδια στη σειρά και σκοράροντας σ’ αυτά 8 βαθμούς, μετά από 13 γύρους της Βραζιλιάνικης Serie A η ομάδα με 17 πόντους και διαφορά τερμάτων 17-20 κατέχει την 13η θέση στην κατάταξη. Στο Κύπελλο της χώρας η Βιτόρια ξεπέρασε δύο γύρους του διαγωνισμού, στους 128 δύο φορές νικώντας τη Nautico 3:2 και 2:1, στο δεύτερο γύρο, ξεπερνώντας την αντίσταση της Πορτουγέζ 0:0 και 3:1. Όσο για τα παιχνίδια εντός έδρας, το 2016 η Βιτόρια πραγματοποίησε 14 συναντήσεις, σημείωσε 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και 1 ήττα, παίζοντας με αυτοπεποίθηση εντός έδρας.

Η Κρουζέιρο στο πρωτάθλημα δεν παίζει πειστικά, μετά από 13 γύρους με 15 πόντους και διαφορά τερμάτων 18-20 κατέχει την 14η θέση μετά από το σημερινό αντίπαλο  στο παιχνίδι κυπέλλου. Όσο για το δρόμο στο τουρνουά της Κρουζέιρο στο Κύπελλο, η ομάδα πρώτα ήταν ισχυρότερη από την Campinens 0:0, 3:2, και στη συνέχεια απέκλεισε από τον ανταγωνισμό την Londrina 2:0, 0:0. Εκτός έδρας φέτος η “Cru” πραγματοποίησε 16 συναντήσεις, σημείωσε 9 νίκες, δύο ισοπαλίες και 5 ήττες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βιτόρια και Κρουζέιρο έπαιξαν μεταξύ τους στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος στις 3 Ιουλίου στο γήπεδο των σημερινών φιλοξενούμενων, εκείνη η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 2:2. Νομίζω, ότι η Βιτόρια, που παίζει δυνατά εντός έδρας, στον επόμενο αγώνα εντός έδρας θα παίξει όχι χειρότερα από ό, τι εκτός έδρας πριν από 4 ημέρες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Βιτόρια δε θα χάσει με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *