The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρρεάλ εναντίον Μπαρτσελόνα

villarreal-barcelona-08-01

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Ο κεντρικός αγώνα του 17ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας είναι ο αγώνας μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Μπαρτσελόνας, δύο ομάδων που μάχονται για τις θέσεις στη ζώνη του Champions League. Και οι δύο αντίπαλοι δεν έπαιξαν με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες των 16 του Κυπέλλου της Ισπανίας, αλλά αυτό δε θα τους εμποδίσει την ερχόμενη Κυριακή να δείξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, το οποίο σίγουρα θα αρέσει στους οπαδούς της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας.

Καλοστημένη άμυνα

Η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, είναι πολύ υψηλής ποιότητας το παιχνίδι της στην άμυνα, όσο εντός έδρας τόσο και εκτός έδρας. Δεύτερον, στο Μαδριγάλ το “κίτρινο υποβρύχιο” σχεδόν δεν χάνει, έχοντας σημειώσει σε οκτώ συναντήσεις στο πλαίσιο του ισπανικού ελίτ πρωταθλήματος έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 17-5.

Εκτός έδρας καλύτερα από ό, τι εντός

Η Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν εκπλήσσει λίγο με τα αποτελέσματα στο Καμπ Νόου. Σε οκτώ παιχνίδια εντός έδρας σημείωσε μόνο τέσσερις νίκες. Στο πλαίσιο αυτό οι επιδόσεις της ομάδας εκτός έδρας φαίνονται ιδανικά: +6, =1, -1, η διαφορά τερμάτων είναι 23-9. Ταυτόχρονα πρέπει να πούμε ότι οι «μπλαουγράνα» όσον αφορά την ικανότητα να χάνει βρίσκεται στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Καλύτερη απόδοση έχουν μόνο Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να θεωρηθεί ομάδα του «πάτους». Ενώ η Βιγιαρεάλ με καλύτερο τρόπο μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι. Υπάρχει μια υποψία ότι η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ισχυρών αμυντικών γραμμών δε θα δώσει το αποτέλεσμα του «ύψους», οπότε μάλλον δε πρέπει να περιμένουμε πολλά γκολ στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *