The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρρεάλ εναντίον Ρόμα

Villarreal-Roma-16.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Γύρος των 32, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Μια άλλη ενδιαφέρουσα μονομαχία εντός των 32 του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθεί στην ισπανική Βιγιαρεάλ, όπου το τοπικό «κίτρινο υποβρύχιο» θα παίξει με την ομάδα από τη Ρώμη. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και μια τέτοια γραμμή θα πρέπει να γίνει αποδεκτή.

Έκτη στην Ισπανία

Η Βιγιαρεάλ είναι η ομάδα που σχεδόν κάθε φόρα εκτός εποχής πουλάει τους ηγέτες της. Η τελευταία εκτός εποχής περίοδος δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Στη σεζόν 2016–17 η Βιγιαρεάλ και πάλι αγωνίζεται για να μπει στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα η ομάδα είναι στην έκτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας, έχει έξι βαθμούς διαφορά από την τέταρτη θέση, όπου βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι ιδανική ευκαιρία για το “υποβρύχιο” για να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δια μέσω Σέριε A

Ενώ η Ρόμα σίγουρα θα προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω του δικού της πρωταθλήματος. Τώρα στο ενεργητικό των “λύκων” είναι 53 βαθμοί και η δεύτερη θέση στην Σέριε Α. Αποχή από την Γιουβέντους είναι επτά μονάδες, από την Νάπολι, η οποία βρίσκεται στη τρίτη θέση, το χάντικαπ είναι 2 μονάδες, από την Ίντερ, η οποία είναι στην τέταρτη θέση, οκτώ μονάδες. Εκτός έδρας η Ρόμα παίζει λιγότερο ενεργά από ό, τι εντός έδρας, είναι απίθανο οι “λύκοι” στον επερχόμενο αγώνα από τα πρώτα λεπτά να πάνε στην επίθεση, το πιο πιθανό να παίξουν διερεύνηση.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ είναι μία από τις ομάδες του «πάτους» στην Πριμέρα.  Το “υποβρύχιο” έχασε μόνο 15 γκολ σε 22 αγώνες του πρωταθλήματος Ισπανίας, που είναι το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Με τη σειρά της η Ρόμα είναι ομάδα του «ύψους», αλλά εκτός έδρας οι Ρωμαίοι δεν παίζουν τόσο αποτελεσματικά και επιθετικά, όπως στο Στάδιο Ολύμπικο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: under 3.0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *