The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρεάλ εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης

Villarreal-Espanyol-21.09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

21/09/2017, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ, Βιγιαρεάλ

Στον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ισπανίας η Βιγιαρεάλ στην έδρα της θα φιλοξενεί την καταλανική ομάδα Εσπανιόλ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων, του «κίτρινου υποβρύχιου», που δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην σεζόν, αλλά στα τρία τελευταία παιχνίδια οι μελλοντικοί γηπεδούχοι μόνο κέρδιζαν. Οι στόχοι της Βιγιαρεάλ είναι υψηλοί, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η ομάδα θα παίξει μόνο για να κερδίσει.

Έχουν ανέβει στην κατάταξη

Η Βιγιαρεάλ σε τέσσερις γύρους του πρωταθλήματος της Ισπανίας σημείωσε δύο νίκες και δύο ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν στους αγώνες εναντίον Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι νίκες συνέβησαν σε εντός έδρας αγώνα με την Μπέτις 3:1 και σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλαβές 3:0. Εκτός αυτού, το “υποβρύχιο” κατάφερε να νικήσει την Αστάνα 3:1 στον πρώτο γύρο του Europa League.

Επιτέλους κέρδισε

Η Εσπανιόλ στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος της Ισπανίας πέτυχε την πρώτη νίκη της σεζόν. Αυτή η νίκη καταγράφηκε στον αγώνα με την Θέλτα Βίγκο με σκορ 2:1. Πριν από αυτό οι Καταλανοί έχασαν από την Μπαρτσελόνα 0:5, Λεγανές 0:1, έπαιξε ισοπαλία με τη Σεβίλλη 1:1. Στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 16η θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 4 βαθμοί. Από τη ζώνη υποβιβασμού, όπου βρίσκονται Ντεπορτίβο, Μάλαγα και Αλαβές, υπάρχει χάντικαπ τρεις μονάδες,.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ ήταν πάντα μια ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, αυτή η ομάδα πρέπει να πάρει πόντους που χάθηκαν στην αρχή της σεζόν, έτσι στο επόμενο παιχνίδι από τους Καστελονιάνς πρέπει να περιμένουμε τη μέγιστη δραστηριότητα, θα παίζουν αποκλειστικά για να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βιγιαρεάλ με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *