The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βερόνα εναντίον Ίντερ

Verona-Inter-30.10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι, Βερόνα

Η Ίντερ συνεχίζει να κυνηγάει  τη Νάπολι στο εγχώριο πρωτάθλημα, έχοντας διαφορά από τους ηγέτες μόλις δύο βαθμούς. Οι “Neradzurri” προς το παρόν παίζουν χωρίς ήττες στη Σέριε Α’ Ιταλίας, που δείχνει σαφώς την αγωνιστική φόρμα ολόκληρης της ομάδας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι «μαύρο και μπλε» δεν παίζουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, και μπορούν εξολοκλήρου να επικεντρωθούν στο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στις άλλες ομάδες που αγωνίζονται φέτος για το Scudetto. Σημείωσε τέλεια φόρμα ο Ικάρντι, ο οποίος στο σχήμα του παιχνιδιού του Luciano Spalleti συχνά λειτουργεί ως «κορυφή» της επίθεσης, με συνέπεια εφαρμόζοντας τις ευκαιρίες να σκοράρει. Πλέον, ο προπονητής δεν χρειάζεται να «παλέψει» στη σύνθεση, γιατί σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν, με εξαίρεση το μέσο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα για την εθνική ομάδα.

Η Βερόνα  βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και στους δέκα γύρους ο σύλλογος κατάφερε να κερδίσει μόνο μία νίκη με ελάχιστο σκορ στο κύριο αουτσάιντερ του πρωταθλήματος Μπενεβέντο. Υπάρχουν προβλήματα στους «κίτρινο-μπλε» με τη σύνθεση, και είναι ένα μεγάλο ερώτημα αν εμφανιστούν στο γήπεδο δύο παίκτες της βασικής σύνθεσης, ο Bianchetti, που σχεδόν έχει συνέρθει από ένα σοβαρό τραυματισμό, και ο Ουρουγουανός αμυντικός Caceres. Η ομάδα δυσκολεύεται πολύ στη γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, γι’ αυτό η πρώτη γραμμή του συλλόγου δεν δημιουργεί πολλές ευκαιρίες κοντά στη μικρή περιοχή του αντιπάλου. Η Βερόνα ανοιχτά αδύναμα αμύνεται και δεν έχει σημασία αν παίζει εντός  ή εκτός έδρας της.

Πρόβλεψη

Η διαφορά στην κατηγορία μεταξύ των ομάδων φαίνεται με γυμνό μάτι, οπότε δεν βλέπω πώς οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν στο επερχόμενο ματς να κερδίσουν έστω ένα βαθμό. Με βάση όλα τα παραπάνω, πιστεύω ότι η Ίντερ είναι αρκετά ικανή να κερδίσει τη Βερόνα με ένα συντριπτικό αποτέλεσμα, αλλά προτείνω να παίξετε ένα πιο αξιόπιστο στοίχημα στη καθαρή νίκη των «νερατζούρι».


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *