The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλούρ εναντίον Ρόσενμποργκ

Valur(Ice)-Rosenborg(Nor)-11.07

Τσάμπιονς Λιγκ

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Vodafonevöllurinn (Valsvöllur)

Στις 11 Ιουλίου στις 11:00 μ.μ. η Βαλούρ θα φιλοξενεί τη Ρόσενμποργκ στην έδρα της στο γήπεδο “Hiidarendi” μέσα στους 16 των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βαλούρ δεν είναι ένας πολύ γνωστός σύλλογος για τους ευρωπαίους οπαδούς με λίγους παίκτες υψηλού επιπέδου στη σύνθεση, οπότε είναι δύσκολο να ανταγωνιστούν. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα Ισλανδίας και έχει στο ενεργητικό της 25 βαθμούς μετά από 12 γύρους. Στην επίθεση η ομάδα φαίνεται αρκετά καλή, έχει σκοράρει 20 φορές στα τέρματα των αντιπάλων, η άμυνα είναι επίσης καλή, έχασε 12 γκολ. Στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Βαλούρ έχασε από την Μπρεϊνταμπλίκ 1:2, επικράτησε την Χαφναρφιόρδουρ 2:1 και την Akureyri 3-1.

Η Ρόσενμποργκ εδώ και πολλά χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στη χώρα ου και πολύ συχνά κερδίζει χρυσό στο εσωτερικό πρωτάθλημα. Τώρα οι “Little Trolls” καταλαμβάνουν τη 2η θέση στο νορβηγικό πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν 33 βαθμούς στο ενεργητικό τους μετά από 16 συναντήσεις. Στην επίθεση η ομάδα φαίνεται πολύ σίγουρη, σκόραρε 26 γκολ, η άμυνα παίζει επίσης σίγουρα, έχασαν 11 γκολ. Στους τελευταίους αγώνες εκτός έδρας η Ρόσενμποργκ νίκησε τη Sandefjord 1:0, έχασε από τη Τρόμσο 1:2 και κατάφερε να νικήσει την Χαουγκεσούντ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Βαλούρ δεν έπαιξε ποτέ εναντίον Ρόσενμποργκ. Τώρα δε οι δύο ομάδες είναι αρκετά ισχυρές, αλλά οι “Little Trolls” φαίνονται πιο αξιόπιστοι και πιο έμπειροι και είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρόσενμποργκ με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *