The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια – Ρεάλ Σοσιενταντ στις 13/05/2016, ώρα 21:30

Валенсия-РеалСосьедад-13.05

Αρκετά ανοιχτό ποδόσφαιρο δείχνουν προς το τέλος του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες. Ιδιαίτερα αυτό αφορά τη Βαλένθια, η οποία δείχνει, μετά από απόλυση του Άγγλου προπονητή Γκάρι Νέβιλ, λίγο πολύ συνηθισμένο για τη δική της μεγάλη θέση θεαματικό και επιθετικό παιχνίδι, που επέτρεψε στην ομάδα πολύ πριν το τέλος του πρωταθλήματος να εξασφαλίσει θέση και για την επόμενη σεζόν στην ισπανική Πρέμιερ Λιγκ.

Θεωρώ, ότι στο παρόν ασήμαντο από την άποψη τουρνουά και για τις δύο ομάδες αγώνα οι παίκτες όσο της Βαλένθιας, τόσο και οι Βάσκοι δε θα βασανίζουν το κοινό, που μαζεύτηκε στο γήπεδο «Μεστάγια» με την περιττή τακτική πραγματική, αλλά θα παίξουν ανοιχτό και χαρούμενο ποδόσφαιρο, αφού και οι δύο δεν έχουν τι να χάσουν και τι να αποκτήσουν.

Περάν απ’ αυτό για τη γηπεδούχο θα είναι ο τελευταίος αγώνας μπροστά στο απαιτητικό της κοινό στο τρέχον πρωτάθλημα, το οποίο τα «ποντίκια» φανερά χρωστάνε για όχι πολύ πετυχημένη σεζόν!

Παρακάτω σημειώνω ότι η Βαλένθια από μόνη της δεν κάθεται στην άμυνα, έπαιξε 6 από 7 τελευταίους αγώνες τουλάχιστον στο over 2.5. Και η Ρεάλ Σοσιενταντ δε συνηθίζει εκτός έδρας να κλείνεται στη δίκη της μικρή περιοχή, έχοντας παίξει στο πρωτάθλημα τα 2/3 των ματς της στο over 2.5 κ.τ.λ.

Ολοκληρώνοντας θα πω ότι και οι δύο αντίπαλοι εδώ θα βγουν με απώλειες στην αμυντική γραμμή, που αφορούν την κύρια σύνθεση. Πιστεύω στα γκολ!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *