The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια εναντίον Θέλτα Βίγο

Valencia-CeltaVigo-06.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Πέμπτη, 6 Απριλίου, 10:30 μ.μ.

Μεστάγια

Ένα άλλο παιχνίδι του 30ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση Βαλένθια – Θέλτα Βίγκο, δύο μεσαίες ομάδες της ισπανικής ελίτ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους, παίκτες της Βαλένθια, ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι που είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, επειδή η Θέλτα αποδίδει πολύ καλά εντός έδρας, αλλά εκτός έδρας αυτή η ομάδα έχει μεγάλα προβλήματα.

Η αποτυχία της σεζόν

Η Βαλένθια απέτυχε και πάλι στη σεζόν, αλλά πιο κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος Ισπανίας η ομάδα βρήκε το παιχνίδι της και ξεκίνησε να σκοράρει με συνέπεια τους πόντους, ωστόσο, δεν είναι αρκετό για να διεκδικήσει τη θέση στην ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Αυτή τη στιγμή οι «νυχτερίδες» στο ενεργητικό τους έχουν 33 πόντους και 13η θέση στην κατάταξη. Εντός έδρας της η Βαλένθια έπαιξε 14 αγώνες στην Πριμέρα, στους οποίους σημείωσε 6 νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Εκτός έδρας αδύναμα

Με τη σειρά της η Θέλτα μπορεί με ασφάλεια να ονομαστεί ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, οι «κέλτες» από 41 πόντους που έχουν σκοράρει εντός έδρας κατάφεραν να κερδίσουν 28 πόντους, που είναι 68%. Κατά συνέπεια εκτός έδρας σε 14 παιχνίδια η Θέλτα σκόραρε μόλις 13 πόντους. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες είναι εκτός έδρας στατιστικά των μελλοντικών φιλοξενούμενων. Σε πέντε τελευταίους εκτός έδρας αγώνες στο πλαίσιο της Πριμέρα η Θέλτα κέρδισε δύο φορές με μια ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ και δύο ήττες από την Ατλέτικο και τη Μπαρτσελόνα.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια την επόμενη Πέμπτη έχει μια μεγάλη ευκαιρία να επιτύχει θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας κόντρα στη Θέλτα, που δεν είναι πολύ δυνατή εκτός έδρας. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στην γηπεδούχος μοιάζει να είναι καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βαλένθια με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,50.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *