The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια εναντίον Λεγανές

Valencia-Leganes-28.02

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 10:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μεστάγια

Στο πλαίσιο του 25ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας η Βαλένθια εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Λεγανές. Η Βαλένθια περνάει αδύναμη σεζόν, αλλά πρόσφατα αυτήν η ομάδα εντός έδρας της ήταν σε θέση να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού.

Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα

Σε πέντε τελευταίους αγώνες στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας η Βαλένθια σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Οι νίκες συνέβησαν στους εντός έδρας αγώνες κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης, η ισοπαλία συνέβη εκτός έδρας με την Μπέτις, και οι ήττες καταγράφηκαν από την Έιμπαρ και Αλάβες. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας η Βαλένθια βρίσκεται στην 13η θέση, από την ζώνη του υποβιβασμού η Βαλένθια έχει χάντικαπ των 10 πόντων.

Τέλος κερδίσανε

Η Λεγανές πριν από τον αγώνα εναντίον Ντεπορτίβο είχε τέσσερις ήττες στη σειρά, οι ήττες έχουν καταγραφεί από την Θέλτα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπαρτσελόνα. Στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 16η θέση, πέντε βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας η Λεγανές έπαιξε 12 παιχνίδια, όπου σημείωσε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και εφτά ήττες. Οι στατιστικές αυτές των μελλοντικών φιλοξενούμενων λένε ότι δεν παίζουν πολύ άνετα σε εκτός έδρας αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια είναι ασταθής ομάδα, αλλά εντός έδρας τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι σε θέση να εκπλήσσουν και κατ’ επανάληψη δείχνουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η 13η θέση στο βαθμολογικό πίνακα δεν προσδίδει κύρος στην πολλαπλή πρωταθλητή της Πριμέρα, οπότε αυτή η ομάδα θα ανεβαίνει σταθερά προς την πρώτη δεκάδα της ελίτ του ισπανικού πρωταθλήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: νίκη της Βαλένθια με απόδοση 1,73.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *