The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Valencia-RealMadrid-23.02

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 7:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μεστάγια

Στον 16ο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ της Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτός ο αγώνας έχει αποβληθεί, η Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος του 2016 έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, έτσι ώστε εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να παίξει με τις “νυχτερίδες”, τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ γεμάτο πρόγραμμα, ενώ η Βαλένθια, με τη σειρά της, έχει την ευκαιρία να αυξήσει την ισορροπία των βαθμών στον αγώνα με φαβορί.

Πολλές αποτυχίες

Η Βαλένθια αποτυγχάνει στην τρέχουσα σεζόν, οι “νυχτερίδες” μετά από 21 γύρους βρίσκονται μόνο στην 15η θέση στον πίνακα του πρωταθλήματος, αν και στη σύνθεση είναι στην πρώτη πεντάδα. Αλλά στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας η ομάδα κατάφερε να κερδίσει την ισχυρή Αθλέτικ, και το έπραξε περισσότερο από βέβαια. Πριν από τη νίκη αυτή υπήρξε εκτός έδρας ισοπαλία 0:0 με Μπέτις. Όλα δείχνουν ότι η Βαλένθια βγήκε από την κρίση.

Ηγέτης

Και η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 21 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη της Πριμέρας. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 52 πόντοι και μία μονάδα χάντικαπ στην Μπατσελόνα, επιπλέον, τα “ζαχαρωτά” έχουν δύο παιχνίδια στο χέρι: με τη Βαλένθια και Θέλτα. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Πριμέρας στην τρέχουσα περίοδο οι «βασιλιάδες» έχουν παίξει εννέα αγώνες, στους οποίους σημείωσαν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 25:8.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια στο επερχόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει την ισχυρή Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ βρίσκεται σε πολύ γεμάτο πρόγραμμα, στον τελευταίο γύρο της Πριμέρας οι πρωτευουσιάνοι με κάποια δυσκολία νίκησαν την καταλανική ομάδα Εσπανιόλ, οπότε η Ρεάλ σίγουρα θα έχει προβλήματα με τη Βαλένθια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βαλένθια με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *