The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαγιαδολίδ εναντίον Αλκορκόν

Valladolid-Alcorcon-12.10

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, 7:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στάδιο Χοσέ Θορρίγια, Βαγιαδολίδ

Στις 12 Οκτωβρίου στις 07:00 μ.μ. στο Βαγιαδολίδ ο ομώνυμος σύλλογος στο στάδιο Χοσέ Θορρίγια θα φιλοξενεί την Αλκορκόν στον αγώνα του 9ου γύρου της Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας.

Η Βαγιαδολίδ ξεκίνησε καλά τη σεζόν, η ομάδα ξεκίνησε να χάνει μόνο στους τελευταίους γύρους, χάνοντας 1:4 από την Ράγιο Βαγιεκάνο στον τελευταίο της αγώνα. Μετά από 8 αγώνες της Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 13 βαθμοί, διαφορά τερμάτων 16-14 και η έβδομη θέση στον πίνακα. Στις τέσσερις συναντήσεις στην έδρα της η Βαγιαδολίδ σημείωσε 9 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 9-4.

Η Αλκορκόν δεν λάμπει στις τελευταίες συναντήσεις, η ομάδα δεν κερδίζει από τις 10 Σεπτεμβρίου σε 4 συνεχόμενους αγώνες. Τρεις τελευταίες συναντήσεις έχανε σταθερά: από τη Τενερίφη 0:4, Γρανάδα 1:2 και Κόρδοβα 0:3. Σε 8 γύρους της σεζόν η Αλκορκόν σημείωσε 9 πόντους, η διαφορά τερμάτων είναι 4:10, και καταλαμβάνει την 18η θέση στο Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας. Εκτός έδρας η ομάδα έπαιξε 4 αγώνες και σημείωσε 4 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 1:7.

Πρόβλεψη

Η Βαγιαδολίδ έχει να χάσει από την Αλκορκ από 22 Ιανουαρίου 2011, εδώ και 11 αγώνες, 4 παιχνίδια έπαιξε ισοπαλία και κέρδισε 7 νίκες. Αυτή τη σεζόν οι γηπεδούχοι παίζουν πιο δυνατά από τους φιλοξενούμενους, συν παίζουν εντός έδρας, όπου σταθερά κερδίζουν βαθμούς, ενώ η Αλκορκόν δεν φαίνεται σταθερή εκτός έδρας. Οι στόχοι των ομάδων είναι διαφορετικοί, οπότε η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να κερδίσει βαθμούς στο μέγιστο. Το στοίχημα: νίκη της Βαγιαδολίδ με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *