The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης εναντίον Ντόρτμουντ

WerderBremen-BorussiaDortmund-21.01

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βέζερσταντιον

Ένας από τους αγώνες του 17ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Βέρντερ Βρέμης και της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Για τις δύο ομάδες αυτό το ματς θα είναι πρώτος μετά το διάλειμμα του χειμώνα, γι’ αυτό υπάρχουν ερωτήματα ως προς την τρέχουσα φόρμα των μελλοντικών αντιπάλων. Οι εταιρείες στοιχημάτων  πιστεύουν ότι η Μπορούσια είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά πριν από το διάλειμμα οι “μουσικοί” έχουν πιάσει το παιχνίδι τους, έτσι είναι πιθανό ότι θα αγωνιστούν μία από τις ισχυρότερες ομάδες στη Γερμανία.

Προετοιμασία μέσω φιλικών

Η Βέρντερ Βρέμης έτοιμη για την άνοιξη του πρωταθλήματος, παίζοντας φιλικά. Οι αντίπαλοι των “μουσικών” ήταν: Καρλσρούη, Μπριζ και Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ. Στις συναντήσεις αυτές έχουν καταγραφεί δύο ισοπαλίες και μία ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Συνολικά, μετά από 16 γύρους στο ενεργητικό της Βέρντερ είναι 16 πόντοι και η 15η θέση στην κατάταξη, απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού είναι τρεις μονάδες, εκεί βρίσκεται και το Αμβούργο.

Επίδειξη δύναμης

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επίσης έκανε προετοιμασία για την άνοιξη της σεζόν, παίζοντας φιλικά. Οι αντίπαλοι των «σφιγγών» ήταν ΠΣΒ, Στάνταρτ, Πάντερμπορν. Όλες αυτές τις ομάδας η ΜΝ νίκησε εύκολα, που δείχνει τη μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας και τις δυνατότητές της. Εκτός έδρας η Μπορούσια στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα έπαιξε 8 αγώνες, όπου σημείωσε 2 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στατιστικά στοίχεια, για να το θέσω ήπια, δεν είναι ό, τι καλύτερο, οπότε υπάρχουν ερωτήσεις στη γραμμή στοιχήματος που έβγαλαν οι εταιρείες για αυτόν τον αγώνα.

Πρόβλεψη

Η Βέρντερ Βρέμης είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, γι’ αυτό εντός έδρας θα αγωνιστεί ενάντια σε κάθε αντίπαλο, ανεξάρτητα από το τίτλο και κατάστασή του. Η θέση στη βαθμολογία κάνει τους “μουσικούς” να παίρνουν πόντους σε κάθε παιχνίδι, ειδικά αν ο αγώνας είναι εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βέρντερ Βρέμης με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *