The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης εναντίον Σάλκε

WerderBremen-Schalke-16.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, 4:30 μ.μ.

Βέζερσταντιον, Βρέμη

Στις 16 Σεπτεμβρίου στις 4:30 μ.μ. στη Βρέμη στο γήπεδο Βέζερσταντιον η Βέρντερ θα φιλοξενεί τη Σάλκε στον αγώνα του 4ου γύρου του πρωταθλήματος Γερμανίας.

Η Βέρντερ δύσκολα μπαίνει στη σεζόν, τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα η ομάδα σκόραρε στον προηγούμενο γύρο, παίζοντας ισοπαλία 1:1 εκτός έδρας με τη Χέρτα. Μετά από τρεις γύρους στο ενεργητικό της Βρέμης υπάρχει 1 βαθμός, με διαφορά τερμάτων 1:4 και η 16η θέση στο βαθμολογικό  πίνακα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι «μουσικοί της Βρέμης» δεν είναι έτοιμοι για τη σεζόν, απλώς οι αντίπαλοί τους στους πρώτους γύρους ήταν οι συμμετέχοντες των Ευρωπαϊκών κυπέλλων η Χοφενχάιμ, Μπάγερν Μονάχου και Χέρτα Βερολίνου. Οπότε τους βαθμούς της η Βέρντερ Βρέμης θα αρχίσει να σημειώνει όταν οι αντίπαλοι θα είναι πιο εύκολοι.

Η Σάλκε σε τρεις γύρους σημείωσε 6 πόντους, νικώντας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τη Στουτγάρδης 3:1 στην έδρα της. Η ομάδα με 6 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 5:2 καταλαμβάνει την 5η θέση στον πίνακα. Εκτός έδρας το 2017 η Σάλκε παίζει ασταθές, σε 16 αναμετρήσεις έχει πετύχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Η Σάλκε τα τελευταία χρόνια παίζει επιτυχώς εναντίον Βέρντερ Βρέμης, 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια των ομάδων τελείωσαν αποτελεσματικά. Νομίζω ότι κι αυτή τη φορά οι αντίπαλοι θα μας ευχαριστήσουν με επιθετικό παιχνίδι και σκοραρισμένα γκολ. Η Βέρντερ Βρέμης κατά τα τελευταία 10-15 χρόνια είναι γνωστή για το παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και σκοραρισμένα γκολ. Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες σεζόν οι παίκτες της Βρέμης χάνουν περισσότερο απ’ ό, τι σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2.5 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *