The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπάγερν Μονάχου

WerderBremen-BayernMunich-28.01

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βέζερσταντιον

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης θα παίξει εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί. Προφανώς έχουν δίκιο, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμαι Βέρντερ, γιατί αυτή η εντολή μπορεί να ονομαστεί εντός έδρας. Επιπλέον, τον κίνδυνο πτώσης στη ζώνη του υποβιβασμού μέχρι στιγμής είναι έγκαιρη για τους “μουσικούς”.

Με την ήττα

Η Βρέμη το 2017 έπαιξε ένα επίσημο ματς στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Αλέξανδρου Νούρι στην έδρα της φιλοξενούσε την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι “σφίγγες” ήταν πιο δραστήριες σε όλο τον αγώνα και άξιζαν τη νίκη τους, αλλά και η Βέρντερ δεν έφυγε χωρίς γκολ από το γήπεδο. Η αποτελεσματική δράση είναι στο λογαριασμό του Bartels. Εντός έδρας τους οι “μουσικοί” έπαιξαν εννέα παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα , όπου σημείωσαν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.

Εκτός έδρας επιλογή

Η Μπάγερν στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα εκτός έδρας έπαιξε οκτώ αγώνες, όπου σημείωσε έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, διαφορά τερμάτων είναι 14:6. Λόγω της τόσο εξαιρετικής στατιστικής η Μπάγερν είναι ξεκάθαρο φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μπάγερν μόνο νικούσε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Βόλφσμπουργκ, Νταρμστάντ, Λειψία, Φράιμπουργκ και Εούπεν.

Πρόβλεψη

Η Βρέμη, φυσικά, είναι αισθητά κατώτερη από την Μπάγερν στις δυνατότητές της, αλλά δε πρέπει να υποτιμούμε πάρα πολύ τους “μουσικούς”, ειδικά όταν παίζουν εντός έδρας τους. Στον τελευταίο γύρο η Μπορούσια με μεγάλη δυσκολία ήταν σε θέση να πάρει από τη Βρέμη τρεις πόντους, την Μπάγερν αυτό περιμένει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *