The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέλγιο – Φινλανδία στις 1/6/2016, 21:45

Бельгия-Финляндия-01.06

Ένα από τα φαβορί του επερχόμενου Euro-2016 η εθνική του Βελγίου συνεχίζει την προετοιμασία για το επερχόμενο ηπειρωτικό τουρνουά. Αυτή τη φορά οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παίξουν εντός έδρας, και ο αντίπαλός τους θα είναι μια μέτρια φινλανδική ομάδα.

Η ενδεκάδα του Marc Wilmots στη σύνθεσή της είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Η ραχοκοκαλιά της βελγικής εθνικής αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές της Premier League της Αγγλίας, οι οποίοι παίζουν στους συλλόγους που αγωνίζονται στην κορυφή του πρωταθλήματος και είναι στους πρώτους ρόλους στις ομάδες τους. Οι “Κόκκινοι διάβολοι” στον τρέχον προκριματικό γύρο έχουν παίξει ήδη έναν αγώνα ελέγχου εκτός έδρας με την εθνική Ελβετίας, τον οποίο κέρδισαν με σκορ 2:1, στην πορεία του αγώνα έχαναν, αλλά κατάφεραν να επιτύχουν δυνατή νίκη. Η όμορφη μπάλα είναι στο λογαριασμό του αστεριού της Μάντσεστερ Σίτι του De Bruyne.

Η φινλανδική ομάδα κατά το ημερολογιακό έτος 2016 έχει καταφέρει να παίξει τέσσερις φιλικούς αγώνες με τις ομάδες της Σουηδίας, Ισλανδίας, Πολωνίας και Νορβηγίας και έχασε και στους τέσσερις με ξηρό σκορ. Η ενδεκάδα του Hans Bakke έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Οι Φιλανδοί είναι στον όμιλο Ι μαζί με τις ομάδες της Ουκρανίας, Κροατίας, Τουρκίας και Ισλανδίας.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο παιχνίδι έχει ένα ξεχωριστό φαβορί, την εθνική του Βελγίου, η οποία δείχνει ποδόσφαιρο υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου, είναι ένας από τους διεκδικητές για τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι, και, επιπλέον, θα παίξει εντός έδρας της. Κίνητρα στους παίκτες της βελγικής ομάδας βρίσκονται στο ύψος, αφού κάθε ένας από τους παίκτες της αγωνίζεται για τη θέση στη βασική σύνθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 1,5 για την εθνική του Βελγίου με απόδοση 1,41 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *