The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βάσκο ντα Γκάμα εναντίον Φλαμένγκο

VascoDaGama-Flamengo-09.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Κυριακή, 9 Ιουλίου, 12:00 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Εστάντιο Σάο Ζανουάριο, Ρίο ντε Τζανέιρο

Βάσκο ντα Γκάμα και Φλαμένγκο θα κάνουν ζευγάρι στο 12ο γύρο του πρωταθλήματος της Βραζιλίας στη Σέριε A. Αυτός ο αγώνας είναι μία από τις επιλογές του ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το επερχόμενο ματς θα είναι πολύ ενδιαφέρον, δεδομένου μάλιστα ότι η Βάσκο παίζει τέλεια εντός έδρας, ενώ η Φλαμένγκο τον τελευταίο καιρό σημείωσε καλή φόρμα, αυτή η ομάδα έχει ξεχάσει, πότε έχανε.

Στην κορυφή-6

Η Βάσκο ντα Γκάμα είναι αρχάριος της ελίτ του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, αλλά αυτή η ομάδα αμέσως με αυτοπεποίθηση άρχισε τη σεζόν. Προς το παρόν η Βάσκο ντα Γκάμα βρίσκεται στην έκτη θέση του πίνακα στην Σέριε A, στο ενεργητικό της υπάρχουν 16 πόντοι. Εντός έδρας της στο πλαίσιο του ελίτ πρωταθλήματος Βραζιλίας τμήμα της κατά την περίοδο του 2017 Βάσκο έπαιξε έξι αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες και μία ήττα.

Στην κορυφή3

Εάν η Βάσκο ντα Γκάμα βρίσκεται στην κορυφή 6 της ελίτ της Βραζιλίας, η Φλαμένγκο είναι στην τρίτη θέση στην κατάταξη. Τώρα στο ενεργητικό των «κόκκινο-μαύρων» υπάρχουν 20 πόντοι και 9 πόντοι διαφορά με την Κορίνθιανς, ηγέτη του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι εκτός έδρας η Φλαμένγκο στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας τα πράγματα προς το παρόν δεν πάνε με τον καλύτερο τρόπο: μόλις δύο νίκες και μία ήττα σε έξι παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Βάσκο ντα Γκάμα είναι η γηπεδούχος ομάδα, που αγωνίζεται για την κορυφή-6, επιπλέον, Φλαμένγκο είναι αντίπαλος των αρχών, από τον οποίο δεν πρέπει να χάσει καθόλου, ειδικά στον εντός έδρας αγώνα. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλή επιλογή να στοιχηματίσετε σε μια διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων, οι bookmakers λίγο υποτιμάνε την Βάσκο ντα Γκάμα, αυτός ο αρχάριος στην τρέχουσα σεζόν έχει ήδη αποδείξει ότι ξέρει να δώσει μάχη στους μεγιστάνες του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Βάσκο ντα Γκάμα δε θα χάσει με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *