The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αϊντχόφεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου

psv-bayernmunich-01-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Φίλιπς

Η Μπάγερν Μονάχου την επόμενη Τρίτη θα επισκεφθεί την ολλανδική Αϊντχόφεν, η οποία, μετά από μια υπέροχη τελευταία σεζόν, έχει αισθητά προβλήματα στην σεζόν 2016-17. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων, ο οποίος έλαβε χώρα πριν από δύο εβδομάδες, έφερε σίγουρη νίκη στην Μπάγερν με σκορ 4:1, και τώρα οι εταιρείες στοιχημάτων αναμένουν περίπου το ίδιο αποτέλεσμα από το επερχόμενο παιχνίδι.

Τέταρτη στην Ολλανδία

Η Αϊντχόφεν ακόμα και στην Ολλανδία, όπου η ομάδα αυτή στα περισσότερα συστατικά είναι η καλύτερη, παίζει έτσι κι έτσι. Μετά από 10 γύρους στην Ερεντιβίζιε στο ενεργητικό της ομάδας είναι μόνο 21 πόντοι και η τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ το μέγιστο της πρωταθλήτριας Ολλανδίας είναι η τρίτη θέση και η άνοιξη στο Europa League.

Ο αρχηγός της Μπουντεσλίγκα

Η Μπάγερν σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια μόνο κέρδιζε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν νίκησε την ΠΣΒ με σκορ 4:1, στην Μπουντεσλίγκα νικήθηκαν η Γκλάντμπαχ και Άουγκσμπουργκ, και στο Κύπελλο Γερμανίας η καημένη η Άουγκσμπουργκ έχει ηττηθεί με σκορ 1:3. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν είναι πρώτη, έχοντας στο ενεργητικό της 23 βαθμούς, δύο λιγότερους έχει η Λειψία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν σε τρία παιχνίδια έχει πετύχει δύο νίκες, με μία ήττα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι “κόκκινοι” πάνε στην Ολλανδία για να πάρουν τρεις πόντους.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν είναι η ομάδα που παίζει για να κερδίσει, ανεξάρτητα από τον παράγοντα της έδρας, και τώρα η κατάσταση στο Τσάμπιονς Λιγκ κάνει τους «κόκκινους» να παίζουν με μέγιστο κίνητρο, αλλιώς η πρώτη θέση θα χαιρετήσει την ομάδα του Μονάχου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *