The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΑΪΚ Στοκχόλμης εναντίον Μάλμε

AIK-Malmo-29.05

Πρωτάθλημα: Άλσβενσκαν

Αύριο, 8:00 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Φρεντς Αρένα

Στις 29 Μαΐου στις 08:00 μ.μ. στη Στοκχόλμη στο γήπεδο «Φρεντς Αρένα» η ΑΪΚ Στοκχόλμης θα φιλοξενεί τη Μάλμε στο 11ο γύρο του πρωταθλήματος Σουηδίας.

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης για την επικείμενη συνάντηση έρχεται με σειρά 5 αγώνων χωρίς ήττα, έχοντας κερδίσει σ’ αυτές 11 πόντους. Μετά από 9 αγώνες του τρέχοντος πρωταθλήματος στο ενεργητικό της ΑΪΚ Στοκχόλμης υπάρχουν 17 πόντοι, διαφορά τερμάτων είναι 8:5 και 3–4 θέση στον πίνακα μαζί με την Χάκεν. Εντός έδρας η ΑΪΚ Στοκχόλμης σε 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος σημείωσε 8 πόντους, σκόραρε τρεις και έφαγε 2 γκολ. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Rickard Norling είναι η πιο βαρετή στο πρωτάθλημα, κατά μέσο όρο στους αγώνες της η ΑΪΚ Στοκχόλμης σκοράρει από 1,44 γκολ ανά παιχνίδι.

Η Μάλμε στον τελευταίο γύρο έχασε 1:2 από τη Νόρσεπινγκ, και έτσι τελείωσε το σερί της των 10 αγώνων χωρίς ήττα, η οποία διήρκεσε από τις 6 Νοεμβρίου 2016. Παρά την ήττα στο τελευταίο ματς η ενδεκάδα του Magnus Persson με 21 πόντους, σημειωμένους στους 10 γύρους, ηγείται στο πρωτάθλημα της Σουηδίας. Σε 5 συναντήσεις εκτός έδρας η Μάλμε σκόραρε 9 πόντους με διαφορά τερμάτων από 7:3.

Η Μάλμε τα τελευταία χρόνια αναμφισβήτητα είναι η ισχυρότερη ομάδα στη Σουηδία, και στις προσωπικές συναντήσεις με την ΑΪΚ Στοκχόλμης έχει πλεονέκτημα. Ωστόσο, σε εντός έδρας παιχνίδι στην ΑΪΚ, όχι να κερδίσει, αλλά και να σκοράρεις γκολ είναι πολύ δύσκολο αυτή τη σεζόν, έτσι νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι έντονο με ελάχιστα σουτ. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: under  2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *