The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αυστραλία – Ελλάδα στις 4/6/2016, 13:00

Австралия-Греция-4.06

Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τέταρτος πολύ συναρπαστικός φιλικός αγώνας  ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών Αυστραλίας και Ελλάδας. Οι εκπρόσωποι της «πράσινης» ηπείρου έπαιξαν καλά στον προηγούμενο τους φιλικό με τους ιδρυτές του ποδοσφαίρου, Βρετανούς, ενώ η ελληνική ομάδα έμεινε στη μνήμη με την αποτυχία της στο προκριματικό για το Euro-2016.

Στο σπίτι και οι τοίχοι βοηθούν

Εάν οι Αυστραλοί φαινόταν αντάξια κατά της ισχυρής ομάδας της Αγγλίας στον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία πριν από λίγες ημέρες, τότε στην δική τους «πράσινη» ήπειρο από τους «καγκουρό-παίκτες» πρέπει να περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη δραστηριότητα και επιθυμία να κερδίσουν. Γενικώς οι Αυστραλοί εντός έδρας τους παίζουν πολύ καλά. Στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια σημείωσαν μόνο νίκες: επί της Ιορδανίας, του Τατζικιστάν, Κιργιστάν, Μπαγκλαντές και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Φυσικά, το επίπεδο των πρώην αντιπάλων των «πράσινων» είναι πολύ κάτω από το επιθυμητό.

Η εθνική Ελλάδας είναι δύσκολο να αποκληθεί γίγαντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά τέτοια αποτυχία, όπως έγινε στο προκριματικό για το Euro-2016, από τους Έλληνες λίγοι περιμένανε. Μετά από την ήττα οι Έλληνες έχουν ήδη παίξει τέσσερις φιλικούς, όπου σημείωσαν μόνο μία νίκη επί των Μαυροβούνιων με σκορ 2:1, και επιπλέον ήταν ήττες από το Λουξεμβούργο και Ισλανδία, καθώς και μια ισοπαλία με τους Τούρκους.

Πρόβλεψη

Οι Έλληνες πετούν στη νέα για τον εαυτό τους ήπειρο, όπου σχεδόν τα πάντα είναι άγνωστα για τους παίκτες. Και η σημερινή κατάσταση της ευρωπαϊκής ομάδας δεν είναι πολύ καλή, ενώ οι μέλλον γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά καλά τον τελευταίο τους φιλικό κόντρα στους Άγγλους, εκτός από αυτό παίζουν εξαιρετικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αυστραλίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,50 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *