The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ 26/04/2016

Атромитос-АЕК-26.04

Την Τρίτη, 26 Απριλίου, ώρα 18:00 στο γήπεδο Περιστερίου “Περιστέρι” ο Ατρόμητος στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου της Ελλάδας θα υποδεχτεί την ΑΕΚ.

Το κύριο μέρος της σεζόν οι γηπεδούχοι έχουν τερμάτισε στην 7η θέση, έχοντας κερδίσει 42 πόντους στους 30 αγώνες και ένα εξαιρετικό νικηφόρο σερί των 5 παιχνιδιών στο τέλος της σεζόν. Στο Κύπελλο ο Ατρόμητος στους «16» έδιωξε τον Πλατανιά 0:0 και 2:1, στα προημιτελικά κάπως απρόσμενα έδιωξε τον Παναθηναϊκό 0:0 και 1:0. Αλλά στα ημιτελικά στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι ηττήθηκε με σκορ 0:1. Εντός έδρας ο Ατρόμητος παίζει δυνατά, στους τελευταίους 10 αγώνες σημειώνοντας επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Στην επερχόμενη συνάντηση οι γηπεδούχοι φτάνουν με νικηφόρο εντός έδρας σερί από 6 αγώνες.

Η ΑΕΚ στα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος σκόραρε 57 πόντους και πήρε τη δεύτερη θέση. Στο Κύπελλο της χώρας οι φιλοξενούμενοι με αυτοπεποίθηση έδιωξαν τον Λεβαδειακό 1:0 και 2:0 στους «16», στους προημιτελικούς δεν αφήσανε καμία ευκαιρία για τον Ηρακλή 4:1 και 1:0. Και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ημιτελικού νίκησε τον Ατρόμητο. Εκτός έδρας η ΑΕΚ δεν είναι τόσο τρομερή όπως εντός, δεν κερδίζει στους 5 τελευταίους αγώνες.

Αυτή τη σεζόν οι ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές, και σε όλους τους αγώνες το σκορ ήταν το ίδιο 1:0 υπέρ των γηπεδούχων. Δύο φορές νίκησε η ΑΕΚ εντός έδρας και μια φορά την επιτυχία γιόρταζε ο Ατρόμητος. Νομίζω ότι και η τέταρτη προσωπική συνάντηση των αντιπάλων δεν θα είναι αποτελεσματική. Η πρόβλεψή μου είναι: Under 2,5. Πρόβλεψη: Under 2,5 με απόδοση 1,6 στην εταιρεία 1xbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *